Libnet.ro
UNICEF

13:00

Stefan Banica Jr. a facut ANUNTUL BOMBA: Care a fost acum REACTIA Mihaelei Radulescu...

B1 B1,
Stefan Banica Jr. a facut ANUNTUL BOMBA: Care a fost acum REACTIA Mihaelei Radulescu...

La doar cateva ore de la anuntul facut de Stefan Banica in care a dezvaluit ca va deveni tata pentru a treia oara, Mihaela Radulescu a reactionat si ea, pe o retea de socializare. Postarea facuta de. continuă pe B1

El e Razbunatorul! Ce i-a facut Stefan Banica jr fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas fara cuvinte...

Stefan Banica Junior a castigat procesul cu femeia care i-a daruit un baiat, dupa o relatie de cinci ani. Camelia Constantinescu a incercat sa obtina in instanta o pensie alimentara mai mare, dar nu a.

Si-a dus prietenii la SUBSOL si a TAIAT SEMNALUL la telefon... DA, acesta e intregul adevar: Gestul SOCANT facut de Stefan Banica Jr!

Stefan Banica Jr. a sarbatorit cu mare fast implinirea a 51 de ani si si-a invitat toti prietenii la o petrecere mai putin obisnuita,care a avut loc intr-un restaurant exclusivist din Capitala, aflat la.

Va fi PRAPAD! Prezicatoarea Romaniei a facut ANUNTUL GROAZNIC: Acestea sunt zilele in care va veti cutremura!

Maria Ghiorghiu, femeia care ar fi prevazut tragedia de la Colectiv, a anuntat noi vremuri grele, relateaza stirescu. ro. in aceasta dimineata in zori, ma trezeste un Soare alb si stralucitor, un Soare.

Varsta de pensionare, schimbata din nou: Afla rapid data exacta la care iesi acum la pensie la termen sau anticipat

Noua lege a pensiilor aduce modificari importante pentru beneficiari, unele dintre ele controversate. Astfel, a fost introdusa o perioada minima de cotizatie, de 15 ani, pentru cei care vor sa ia pensie de.

ştiri din Monden

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )