Libnet.ro
UNICEF

17:45

BOMBA! Jojo a facut ANUNTUL SOC dupa 7 ani de relatie cu PAUL IPATE! Cine ar fi crezut?

B1 B1,
BOMBA! Jojo a facut ANUNTUL SOC dupa 7 ani de relatie cu PAUL IPATE! Cine ar fi crezut?

Jojo si Paul Ipate formeaza un cuplu de sapte ani! impreuna au o fetita. Jojo si-a obisnuit fanii cu postarile sale de pe Instagram. SOC! OANA ROMAN a fost gasita intr-o BALTA DE SANGE! Imagini. continuă pe B1

GATA! Cabral a facut ANUNTUL SOC dupa 8 ani de CASNICIE cu Andreea! NIMENI NU SE ASTEPTA la asa ceva! IMAGINI BOMBA (GALERIE FOTO)

Cabral si actuala sotie, Andreea, formeaza un cuplu de 12 ani, dar sunt casatoriti de 8.

GATA! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE! Anamaria Prodan a facut ANUNTUL OFICIAL!

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf.

Alegeri anticipate in Romania. Klaus Iohannis a facut anuntul. Cand ar putea sa aiba loc

Presedintele Klaus Iohannis sustine organizarea de alegeri anticipate in Romania, dupa ce motiunea de cenzura a fost votata in Parlament. Seful statului a anuntat ca alegerile trebuie organizate cat mai repede, intrucat exista posibilitatea ca Guvernul condus de Viorica Dancila sa ramana in functie in cazul in care ar pica doua propuneri pe care le-ar .

Primul lucru pe care l-a facut Catalin Botezatu, dupa ce a scapat de problemele medicale. FOTO

Creatorul de moda Catalin Botezatu a trecut prin momente dificile, dupa ce medicii i-au depistat o tumora. Primul lucru pe care l-a facut designerul dupa ce a scapat de problemele medicale. Primul lucru pe care l-a facut Catalin Botezatu, dupa ce a scapat de problemele medicale Catalin Botezatu a suferit recent o intervetie chirurgicala, in .

SOC MONDEN! Cornelia a facut ANUNTUL dupa 27 de ani de CASNICIE cu LUPU REDNIC! DA, E ADEVARAT!

Cornelia si LupuRednic formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din muzica populara! Ei sunt casatoriti de 27 de ani! Cornelia si sotul ei nu au niciun copil impreuna. indragita.

URGIA va lovi Romania: Vor fi 28.109 morti! MARIA GHIORGHIU a facut ANUNTUL

Vestea care socheaza intreaga lume! Maria Ghiorghiu a facut un anunt socant in urma cu ceva timp! Celebra prezicatoare din Carpatia anuntat ca va avea loc o mega tragedie in tara noastra. Maria.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )