Libnet.ro
UNICEF

14:30

GATA! Jojo a facut ANUNTUL SOC dupa 7 ani de relatie cu PAUL IPATE! A vrut sa SE AFLE chiar de la ea. Au o FETITA impreuna

B1 B1,
GATA! Jojo a facut ANUNTUL SOC dupa 7 ani de relatie cu PAUL IPATE! A vrut sa SE AFLE chiar de la ea. Au o FETITA impreuna

Jojo si Paul Ipate formeaza un cuplu de sapte ani! impreuna au o fetita. GATA! Romania, in LACRIMI pentru MIHAI CONSTANTINESCU. S-a intamplat dupa 4 luni de COMA. GALERIE FOTO) Jojo si-a obisnuit. continuă pe B1

S-A TERMINAT! VIORICA de la Clejani a facut ANUNTUL SOC dupa 25 de ani de CASNICIE cu IONITA! Sa se duca la balamuc

Viorica de la Clejani este foc si para pe femeile care se dau la barbatii insurati! Ea este casatorita de 25 de ani cu Ionita si isi apara familia precum o leoaica! GATA! Romania, in LACRIMI pentru.

Mesajul lui Jojo pentru Paul Ipate, dupa 7 ani de relatie. Ce se intampla, de fapt, intre ei

Jojo, sau Catalina Grama, a scris un mesaj, pe Instagram, pentru Paul Ipate. Ce se intampla intre ei, dupa 7 ani de relatie? Mesajul lui Jojo pentru Paul Ipate, dupa 7 ani de relatie Catalina GramaJojo) posteaza des mesaje pe contul ei de Instagram, rar putand vedea la ea vreo poza fara descriere, caci cuvintele .

Ministrul Muncii, Marius Budai, a facut anuntul asteptat de toti pensionarii! Cresc, din nou, pensiile

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, a facut anuntul asteptat de toti pensionarii. Veniturile lor lunare cresc, din nou. Ministrul Muncii, Marius Budai, anunt pentru pensionari. Cresc, din nou, pensiile Ministrul Muncii, Marius Budai, a fost invitat, duminica seara, 22 septembrie, in emisiunea Subiectiv de pe Antena 3. Oficialul a facut un anunt dorit .

Ce a aparut in fata casei Adrianei, fetita omorata de olandez. Vecinii nu isi revin din soc dupa ce au vazut

Crima de la Dambovita a socat toata Romania. Azi, dupa ce s-a confrimat suspectul principal in cazul terifiant, s-a aflat ca olandezul acuzat de uciderea cu brutalitate a minorei s-a sinucis dupa ce a ajuns in Olanda. Ce s-a petrecut de curand in fata casei micutei? Familia este curpinsa de durere. Ce a aparut in .

NUNTA LA CASA REGALA: Tocmai au facut anuntul! Ea printesa, el MILIARDAR. E surpriza mondena a anului... (GALERIE FOTO)

Nunta mare in aristocratia europeana. Ducele si ducesa de York au anuntat joi logodna fiicei lor Beatrice cu milionarul italian Edoardo Mapelli Mozzi.

Cristian Tudor Popescu a facut anuntul TRIST despre de ce lucrurile merg PROST in Romania

Cristian Tudor Popescu a scris un amplu editorial pe republica. ro, in care a vorbit despre degradarea societatii romanesti. SOC: A MURIT! NU va mai prezenta niciodata METEO! TELEVIZIUNEA, iN DOLIU! GALERIE.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )