Libnet.ro
UNICEF

01:05

E OFICIAL! ANUNTUL trist a fost CONFIRMAT! Este vorba despre iNDRAGITA artista Mirabela Dauer

B1 B1,
E OFICIAL! ANUNTUL trist a fost CONFIRMAT! Este vorba despre iNDRAGITA artista Mirabela Dauer

Celebra cantareata Mirabela Dauer si-a obisnuit fanii cu postarile sale interesante in care imparaseste diverse citate despre viata/ De curand, indragita artista a publicat un citat celebru. continuă pe B1

AU GASIT-O MOARTA pe jos! Este vorba despre o celebritate din LUMEA MODEI (FOTO)

Este alerta in imprejurimile Londrei dupa ce corpul neinsufletit al unei bloggerite de fashion a fost gasit noaptea trecuta, relateaza Stirescu. ro. NEBUNIE in SHOWBIZ! STEFAN BANICA JR e la pamant!.

Ne-a FURAT-O! SOC iN SHOWBIZ! Cabral e DISPERAT! Este vorba despre fetita lui

Cabral Ibacka s-a schimbat total de cand a devenit tatic. INCENDIAR! VIOREL LIS SI-A iNSELAT NEVASTA CU O TINERICA! OANA I-A PRINS iN FAPT! IMAGINI BOMBA CU ESCAPADA AMOROASA DIN PARIS Celebrul.

SOC in showbiz! Este vorba despre Simona Gherghe. Dupa ce Andreea Balan a facut STOP CARDIAC in sala de nasteri, avem DETALII DE ULTIMA ORA

Vestea conform careia Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timpul nasterii a socat intreaga tara, in special pe femeile care urmeaza sa nasca si au ales operatia.

SOC in showbiz! Este vorba despre Simona Gherghe. S-a intamplat dupa ce Andreea Balan a facut STOP CARDIAC in sala de nasteri, avem DETALII DE ULTIMA ORA

Vestea conform careia Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timpul nasterii a socat intreaga tara, in special pe femeile care urmeaza sa nasca si au ales operatia.

Viorel Lis a CEDAT: Din pacate anuntul trist a fost facut, in LACRIMI, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Dupa ce mult timp Viorel Lis s-a simtit rau, fostul edil incepe sa redevina el insusi. De aceasta data, fostul primar a uimit lume mondena cu o fotografie! Lis nu a putut rezista tentatiei si s-a.

Ludovic Orban explica momentul din 2013 cand spunea ca numirea lui Kovesi la sefia DNA ca este o tradare: Era vorba despre Victor Ponta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a clarificat intr-un interviu pentru Hotnews un moment din 2013, cand a spus despre numirea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA ca ar fi o tradare de neacceptat, motivand acum ca vorbea, de fapt, despre Victor Ponta, cel care a propus-o atunci pe Kovesi la sefia DNA dupa o intelegere cu Traian Basescu.

Romani bagati in somaj, din lipsa bugetului de stat: Problema este ca nu putem incheia conventii noi

Decizia de a trimite bugetul inapoi in Parlament poate lasa sute de romani fara bani. Este vorba despre cei care au fost angajati ca ucenici si pentru care angajatorii primesc cate 2. 250 de lei de la.

Un medic din Galati a fost ATACAT si LOVIT VIOLENT chiar in spital... Imaginile care au SOCAT pe toata lumea (VIDEO)

Un medic ginecolog din Galati a fost atacat si lovit violent de un barbat, pe holul unei clinici private din oras, potrivit ProFM. Este vorba despre Costache Botezatu, care sustine ca, inainte sa posteze.

inca un fake news din partea blocului ACUM. Dodon neaga ca pe numele sotiei sale a fost deschis un dosar penal

Igor Dodon a dezmintit marti, 5 martie, informatia lansata in spatiul public de catre vicepresedintele PAS Mihai Popsoi, care a declarat ca pe numele sotiei presedintelui tarii, Galina Dodon, ar fi fost deschis un dosar penal. Seful statului a subliniat ca este vorba despre inca un fake news din partea blocului ACUM.

Trei proceduri de infringement in care este vizata Romania, anuntate de Comisia Europeana

Comisia Europeana a inceput alte trei proceduri de infringement impotriva Romania. Este vorba despre neindeplinirea obligatiei de a pune in aplicare normele Uniunii Europene in materie de protectie consulara, s.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )