Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timpul nasterii. Mesajul postat de sotul vedetei

Adevărul Adevărul,
Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timpul nasterii. Mesajul postat de sotul vedetei

Actorul George Burcea, sotul Andreei Balan, a anuntat ca artista a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana prin care a adus-o pe lume pe a doua fetita a cuplului, precizand insa ca medicii au reusit sa o stabilizeze. continuă pe Adevărul

Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timpul nasterii. Declaratiile sotului

Actorul George Burcea, sotul Andreei Balan, a anuntat ca artista a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana prin care a adus-o pe lume pe a doua fetita a cuplului, precizand insa ca medicii au reusit sa o stabilizeze.

Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timpul nasterii. Sotul vedetei: Va vom tine la curent cu starea ei de sanatate

Actorul George Burcea, sotul Andreei Balan, a anuntat ca artista a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana prin care a adus-o pe lume pe a doua fetita a cuplului, precizand insa ca medicii au reusit sa o stabilizeze.

A facut STOP CARDIAC in timpul NASTERII! Anuntul facut de sotul vedetei in urma cu putin timp. Fanii sunt in stare de SOC

Informatia a venit pe surse in cursul zilei, dar acum a fost confirmata chiar de George Burcea, sotul indragitei Andreea Balan: a suferit un stop-cardiorespirator in momentul in care a nascut, potrivit.

Andreea Balan a facut stop cardio-respirator in timp ce nastea al doilea copil prin cezariana. Fetita artistei este in stare buna

Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timp ce nastea al doilea copil printr-o operatie de cezariana efectuata la o clinica privata din Bucuresti. Informatia a fost confirmata de sotul.

Andreea Balan naste marti. Iata cele mai frumoase fotografii din timpul sarcinii!

Andreea Balan si-a anuntat fanii ca marti urmeaza sa aduca pe lume cel de-al doilea copil. Iata cele mai frumoase fotografii realizate cu artista in timpul sarcinii.

Andreea Balan a nascut. Ce a declarat artista inainte de a intra in sala de operatii

Cantareata Andreea Balan 35 de ani) a adus pe lume cea de-a doua fetita in aceasta dupa-amiaza. inainte de a naste, artista a marturisit ce sentimente o incearca.

Andreea Balan abia A NASCUT, dar a primit deja o veste cutremuratoare

Andreea Balan a nascut, luni, o fetita perfect sanatoasa, pe care a numit-o Maria Clara, dar semnificatia numelui ar putea sa ii aduca probleme copilei, potrivit Stirescu. O sa o cheme Clara Maria.

Andreea Balan, ANUNT BOMBA cu doar 3 zile inainte sa nasca! Fanii sunt DEVASTATI (FOTO)

Andreea Balan mai are doar cateva zile si va deveni mamica pentru a doua oara. POZE FIERBINTI CU IRINA RIMES GOALA! A FOST FILMATA CHIAR CAND ERA LA DUS! FANII AU iNNEBUNIT Cantareata a.

Andreea Balan, ANUNT BOMBA despre sarcina! Fanii au ramas ULUITI cand au aflat ce se va intampla cu fetita... (FOTO)

Andreea Balan a dat vestea cea mare! Cantareata a anuntat cand va deveni mamica pentru a doua oara.

Andreea Balan a nascut al doilea copil. Artista a intrat in stop cardio-respirator in timpul cezarianei

George Burceaa vorbit in exclusivitate pentru www. spynews. ro despre ce s-a intamplat la spital. Dupa ce au aparut zvonuri conform caroraAndreea Balana suferit un stop cardio-respirator in.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )