Libnet.ro
UNICEF

18:30

BOMBA mondena A EXPLODAT: Da, e vorba de SMILEY si Simona HALEP! (FOTO)

B1 B1,
BOMBA mondena A EXPLODAT: Da, e vorba de SMILEY si Simona HALEP! (FOTO)

Fanii lui Smiley sunt in delir, dupa ce artistul s-a fotografiat cu cea mai buna jucatoare de tenis a lumii, marea Simona Halep, relateaza libertatea. ro. Asadar, Smiley a postat o fotografie in care apare. continuă pe B1

Mircea Badea RUPE TACEREA si spune, in premiera, adevarul despre Andreea Esca: Asta e BOMBA mondena a anului!

Lume, lume, ia de aici bomba mondena a anului! Reactie acida a lui Mircea Badea dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de.

Simona Halep rupe tacerea: Ce a spus despre relatia cu fostul antrenor Darren Cahill

Simona Halep se pregateste sa inceapa primul turneu pe 2019, dar o face fara antrenor. Motivul despartirii de Darren Cahill a fost un mister, pana acum. De cateva zile, Simona Halep se afla in Australia. in aceasta saptamana, va incepe sezonul 2019 cu turneul de la Sydney. Aflata in cel mai populat oras de pe [] .

Simona Halep a pierdut primul meci din 2019

Simona Halep, locul I WTA, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-4, de australianca Ashleigh Barty, locul 15 WTA, in turul al doilea al Sydney International, turneu de categorie Premier. Halep a fost.

VIDEO Simona Halep, revenire cu nfrngere n circuitul WTA (4-6, 4-6 cu Ashleigh Barty la Sydney) - Fara probleme cu spatele, dar cu o ntrziere n executii n unele momente

Simona Halep a fost in mare parte din meci cu un pas in urma adversarei, Ashleigh Barty fiind sportiva care a dictat ritmul in cele mai multe momente. Cu un joc variat defensiva de fier, agresivitate in momentele oportune si un slice care i-a dat mari batai de cap Simonei), australianca s-a impus in doua seturi, 6-4, 6-4, dupa o partida care a durat o ora si 27 de minute Sydney, turul doi). Halep nu a dat semne ca ar mai fi macinata de problemele cu hernia de disc, insa lipsa meciurilor oficiale s-a putut observa in reactiile intarziate pe care le-a avut liderul mondial in unele situatii.

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY. Anunt-soc inainte de primul meci al Simonei in 2019! Ce cote are romanca la casele de pariuri

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va juca primul sau meci din 2019 contra australiencei Ashleigh Barty, in optimile turneului WTA de la Sydney, dotat cu premii totale de 823. 000 de.

PREMII-RECORD la Australian Open 2019: Cati bani poate castiga SIMONA HALEP daca ia prestigiosul trofeu

Australian Open a inceput neoficial de astazi, cu etapa calificarilor. Avem si noi emotiile noastre, pentru ca Simona Halep, liderul tenisului mondial feminin, va intra de pe tabloul principal al competitiei, si.

Clasamentul WTA: Simona Halep, saptamna cu numarul 62 n vrful ierarhiei/ Avantajul ei a scazut la 766 de puncte

Simona Halep se afla la saptamana cu numarul 62 in fruntea ierarhiei mondiale, avansul jucatoarei noastre scazand insa de la 1. 046 de puncte la 766 fata de urmatoarea clasata, Angelique Kerber. Simona a pierdut puncte pentru ca nu si-a aparat titlul castigat anul trecut la Shenzhen.

Simona Halep pentru WTA Insider: Nu vreau antrenor pentru urmatoarele trei-patru luni, simt ca nu vreau sa ma leg de nimeni

Inainte de debutul in sezonul 2019 din circuitul WTA, Simona Halep a oferit un interviu celor de la WTA Insider in care vorbeste despre mai multe aspecte ale carierei sale. Liderul mondial a precizat, printre altele, ca nu va avea antrenor in urmatoarele trei-patru luni, simtind ca nu vrea sa se mai lege de nimeni. Atunci cand ai antrenor trebuie sa-i fi dedicat acelei persoane si sa faci totul pentru antrenor si pentru echipa, a fost de parere Simona.

Simona Halep spune ca nu a avut dureri la spate n primul meci din 2019: E un semn bun

Simona Halep, locul I WTA, a declarat ca nu a simtit dureri la spate in primul meci din 2019, pierdut in fata australiencei Ashleigh Barty, dar a precizat ca asteapta ziua de joi, pentru a vedea cum se simte.

VIDEO in sfarsit, mi-am invatat lectia! Cum a invins-o australianca Asleigh Barty pe Simona Halep la Sydney

Simona Halep a pornit cu stangul in 2019, fiind invinsa la Sydney de australianca Asheligh Barty, in turul al doilea al turneului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3215 seconds )