Libnet.ro
UNICEF

10:46

TE IUBESC de la TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac isi pune fanii pe jar: Marturisiri FARA PERDEA, facute in premiera! (FOTO)

B1 B1,
TE IUBESC de la TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac isi pune fanii pe jar: Marturisiri FARA PERDEA, facute in premiera! (FOTO)

Mihai Bendeac a postat pe Instagram o fotografie cu fratele sau mai mic, Andrei, in contextul in care acesta a implinit 18 ani. Sa fii fericit! Din august 2000, te iubesc de mor! De fapt, am inceput sa te iu. continuă pe B1

DEPRESIV, ALCOOLIC: Ce a DECIS Antena 1 legat de prezenta lui MIHAI BENDEAC pe post... E FARA PRECEDENT...

Mihai Bendeac a postat pe Facebook un mesaj emotionant, in contextul in care parintii sai au implinit 37 de ani de casnicie. Actorul a admis ca a fost un copil-problema, dar, chiar si asa, isi iubeste.

Cei de la X-Factor au facut ANUNTUL: MIHAI BENDEAC a izbucnit in HOHOTE DE PLANS... (VIDEO)

Mihai Bendeac a fost impresionat pana la lacrimi de o concurenta de 16 ani de la X Factor. Lavinia Florea a marturisit ca a fost adoptata la varsta de 6 ani: Ma numesc Lavinia Florea, am 16 ani si.

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt oficial iMPREUNA! Bomba mondena a anului: Da, cei doi au CONFIRMAT relatia!

Revelatii nebanuite in showbiz! Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel,.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )