Libnet.ro
UNICEF

17:15

Oana Roman, UMILITA TOTAL! Totul a fost facut public! Atunci cand iti iei teapa

B1 B1,
Oana Roman, UMILITA TOTAL! Totul a fost facut public! Atunci cand iti iei teapa

Oana Roman a postat un mesaj pe pagina ei de socializare, dupa ce a facut o comanda online! Vedeta se considera inselata, pentru ca produsul comandat este de o calitate indoielnica! NE-A PARASIT SI. continuă pe B1

VESTE SOC din showbizul romanesc! Oana Roman, de URGENTA la spital: Medicii au facut anuntul! in urma investigatiilor, s-a decis...

Mioara Roman a fost transportata de urgenta la spital luni, dupa ce s-a simtit foarte rau Fiica ei, Oana Roman a fost alaturi de mama sa in aceste momente si a tranmis un mesaj.

Dupa finala iUmor, a fost facut anutul oficial! Delia si Bendeac merg la Asia Express

Finala iUmor a desemnat castigatorul sezonului 6 al emisiunii de la Antena 1, dar vestea care face valuri in mediul online este ca Mihai Bendeac va merge la Asia Express. Delia il sustine pe Mihai, dar unele surse sustin ca cei doi vor merge impreuna la emisiune. Anunt oficial dupa finala iUmor: Delia si Mihai [] .

E SOCUL zilei! Oana Roman, DECLARATII de ultim moment: Din pacate, mama sa, Mioara...

Mioara Roman a ajuns luni de urgenta la Spitalul Floreasca, dupa ce s-a simtit rau. Oana a facut primele declaratii despre starea de sanatate a mamei sale, tinand sa precizeze ca aceasta nu are nimic grav.

Viorel Lis a cedat: Din pacate, anuntul trist a fost facut, in lacrimi, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Viorel Lis nu inceteaza sa uimeasca lumea mondena. Aceasta estefotogafia in care apare fostul primar al Captalei, care a facut furori pe internet.

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Firma detinuta de Stefan Banica Jr. , Mabel Concert SRL, prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic, inregistreaza datorii uriase la stat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )