Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce provocare de 10 ani a avut MODELUL supranumit Cel mai frumos chip din lume al anului 2018 (FOTO)

B1 B1,
Ce provocare de 10 ani a avut MODELUL supranumit Cel mai frumos chip din lume al anului 2018 (FOTO)

Frantuzoaica Thylane Blondeau, in varsta de 17 ani, a postat o fotografie in care avea doar 6 ani, ca parte a unei provocari de 10 ani la care a luat parte, relateaza Fox News. Thylane Blondeau a fost numita. continuă pe B1

FOTO VIDEO Cum arata Cazinoul in urma cu 10 ani: 10yearschallenge. Emblema litoralului Marii Negre zace in paragina

Constantenii au intrat in jocul-provocare 10 ani lansat de Facebook, menit sa arate transformarea fizica a utilizatorilor retelei de socializare. Numai ca internautii au realizat comparatia in cazul unei cladiri de patrimoniu folosind imagini de acum 10 ani cu Cazinoul din Constanta si imagini de acum. Diferenta este izbitoare.

C'Art Fest anunta ca i trimite ministrul Culturii un tricou PE CARE / Cadoul, facut dupa ce Breaz a spus ca Eminescu este cel mai mare poet CARE l-a dat Romnia

Pagina de Facebook a festivalului international de arte C'Art Fest anunta, dupa ce ministrul Culturii a spus ca Eminescu este cel mai mare poet CARE l-a dat Romania, ca ii va trimite un tricou imprimat cu explicatii privind cazurile in care se foloseste pe care si cele in care este corect care.

Taxarea creditarii n statul cu cel mai redus grad de intermediere financiara din UE e ct se poate de nociva

In cei 20 de ani de cariera, din care primii 10 ani in calitate de jurnalist economic, va spun ca nu s-a intamplat ca sistemul bancar romanesc sa fie lovit atat de dur din toate partile si sa fie ignorate toate argumentele privind impactul viitor asupra oamenilor. Ca jurnalist am redactat mii de articole timp de un deceniu. Nu am scris si nici nu am auzit in cariera de pana acum ca o masura ca aceasta sa se fie aplicata fara sa fie discutata cu industriile! Gravitatea situatiei ridica multe intrebari in randul bancherilor. O taxa pe creditare in statul cu cel mai redus grad de intermediere financiara din UE de doar 26,4%) e cat se poate de nociva.

CEL MAI SLAB RITM DIN ULTIMII 5 ANI: Economia Germaniei a crescut cu 1,5%

Economia Germaniei a crescut cu 1,5% in 2018, cel mai slab ritm din ultimii cinci ani si o incetinire clara fata de anul precedent, arata datele preliminare publicate marti de Oficiul federal de Statistica Destatis), transmit DPA si Reuters.

Gabriela Firea, prima declaratie de la criza RADET: Este strigatoare la cer demagogia PNL care a detinut controlul regiei n ultimii 10 ani

Gabriela Firea considera ca discursul opozitiei din spatiul public si din Consiliul General privind problemele RADET este strigator la cer deoarece PNL a detinut controlul regiei inainte ca ea sa fie primar si a asistat la degradarea sistemului si la acumularea datoriilor istorice. Gabriela Firea spune ca nu putea rezolva in doi ani ceea ce nu s-a facut de la Revolutie incoace. Reprezentantii Primariei Capitalei spun ca in primavara vor incepe lucrarile pentru reabilitarea a 63,24 km de conducte, iar pana acum s-au facut studiile necesare. in ultimele saptamani, au avut loc aproape zilnic avarii in reteaua RADET, iar mii de bucuresteni au ramas fara apa calda si caldura.

Detinerile straine de bonduri guvernamentale italiene, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Detinerile de obligatiuni guvernamentale italiene ale investitorilor straini au scazut la cel mai redus nivel din ultimii peste patru ani si jumatate, se arata in raportul de stabilitate financiara publicat ieri de Banca Centrala a Italiei, transmite Reuters, confrom Agerpres.

Lumea sportului romanesc este in doliu! Cel mai mare antrenor de sarituri in apa a murit

Cel mai mare antrenor roman de sarituri in apa din toate timpurile, Pantelimon Decuseara, a decedat joi, la varsta de 78 de ani, a anuntat Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern pe pagina sa de.

in cel mai vechi desert se aude o melodie din 1982. Nimeni nu stie undese afla difuzoarele - VIDEO

Africa a celor de la Toto va canta pentru totdeauna in desertul din Namibia. Este cel mai batran desert de pe Pamant, acesta avand o varsta de 55 de milioane de ani. Un artist german de origine.

Cel mai popular canal de YouTube din Romnia, premiat de Google cu butonul de diamant

YouTube anunta acordarea primului buton de diamant in Romania, oferit canalelor care depasesc pragul de 10 milioane de abonati. LooLoo Kids este primul canal de YouTube din Romania si regiunea Europei Centrale si de Sud-Est care primeste aceasta distinctie. Canalul cu filmulete pentru copii a fost creat de doi antreprenori din Iasi. Vezi mai multe despre povestea LooLoo Kids si despre cum se fac afaceri din YouTube.

Pe cand avea 10 ani, se juca cu prietenele ei, cand un barbat din Deva s-a uitat mai atent la ea. A luat-o de mana si au intrat intr-o camera goala unde s-a petrecut totul. Concluzia judecatorilor socheaza pe toata lumea

Intr-un mic sat de langa Deva, o fata in varsta de 10 ani si 8 luni povesteste politistilor cum J. , un barbat de 52 de ani, a luat-o cu forta pe cand se juca impreuna cu prietenele ei in casa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )