Libnet.ro
UNICEF

12:45

Fiica lui Luke Perry, mesaj emotionant dupa moartea actorului: Nimic nu te pregateste pentru asa ceva FOTO

Adevărul Adevărul,
Fiica lui Luke Perry, mesaj emotionant dupa moartea actorului: Nimic nu te pregateste pentru asa ceva FOTO

Fiica actorului Luke Perry, Sophie 18 ani), a transmis primul mesaj dupa moartea starului din Beverly Hills 90210. continuă pe Adevărul

Mesajul induiosator al actritei Shannen Doherty dupa moartea lui Luke Perry: El e Dylan al meu. Vedeta a povestit cum a decurs ultima lor intalnire

Actrita Shannen Doherty 47 de ani), cunoscuta pentru rolul Brendei in serialul Beverly Hills 90210, iubita personajului jucat de Luke Perry, a transmis un mesaj induiosator dupa moartea actorului.

A murit Luke Perry! Dylan din Beverly Hills 90210 a marcat adolescenta unei generatii de romani!

Luke Perry, actorul care l-a interpretat pe Dylan in serialul Beverly Hills 90210 la inceputul anilor 90, a murit la cateva zile dupa ce a suferit un accident vascular cerebral. Luke Perry este unul din actorii care au influentat o generatie intreaga de adolescenti din Romania, si nu numai, prin rolul din celebrul serial american.

Luke Perry a murit. Dylan din Beverly Hills 90210 avea 52 de ani FOTO

Luke Perry, interpretul lui Dylan din cunoscutul serial Beverly Hills 90210, a murit la patru zile dupa ce suferise un accident vascular cerebral, scrie BBC.

Luke Perry, starul din Beverly Hills 90210, a murit, la 52 de ani

Luke Perry, interpretul lui Dylan din cunoscutul serial Beverly Hills 90210, a murit dupa ce a fost internat in spital din cauza unui accident vascular cerebral, potrivit BBC. Stire in curs de.

Luke Perry, starul din Beverly Hills, 90210, a murit la 52 de ani

Actorul american Luke Perry a murit luni, dupa ce a suferit un atac vascular cerebral, anunta AFP.

A murit Luke Perry. Dylan din Beverly Hills 90210 avea doar 52 de ani

Luke Perry, interpretul lui Dylan din cunoscutul serial Beverly Hills 90210, a murit luni dimineata la Spitalul St. Joseph din Burbank, California. Potrivit reprezentantului sau, Luke Perry i-a avut alaturi pe copiii sai, Jack si Sophie, pe logodnica Wendy Madison Bauer, fosta sotie Minnie Sharp, pe mama Ann Bennett, pe tatal vitreg, Steve Bennett, dar [] .

Cazul bizar al copilului nascut la patru ani dupa moartea parintilor

Un bebelus s-a nascut la patru ani dupa moartea parintilor biologici. Dupa ce cuplul a murit, embrionii au fost pusi la pastrare si implantati la o mama surogat. Este un caz fara.

Povestea lui Luke Perry,devenit idolul unei generatii si sex simbol dupa ce a mers la 256 de auditii pana a obtinut rolul vietii lui

Actorul american Luke Perry, interpretul lui Dylan din cunoscutul serial Beverly Hills 90210, a murit la varsta de 52 de ani, dupa ce suferise un accident vascular cerebral. Adevarul prezinta momente remarcante din viata actorului.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )