Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tandarica se iNSOARA cu iubita tinerica: Cine este BLONDA care i-a sucit mintile faimosului tobosar roman (FOTO)

B1 B1,
Tandarica se iNSOARA cu iubita tinerica: Cine este BLONDA care i-a sucit mintile faimosului tobosar roman (FOTO)

Ovidiu Lipan Tandarica iubeste ca un haiduc si se pregateste de insuratoare. continuă pe B1

Cine este femeia misterioasa cu care Alex Bodi a fost surprins la Paris, dupa despartirea de Bianca Dragusanu

Cine este femeia misterioasa cu care Alex Bodi a fost surprins la Paris, dupa despartirea de Bianca Dragusanu. Citeste mai mult pespynews. ro .

VIDEO Indian Wells: Cine este Marketa Vondrousova, adversara Simonei Halep din optimi: Stangace, serviciu precis la exterior, scurte multe in registrul tactic

Marketa Vondrousova 19 ani) este ultimul produs de export al scolii de tenis din Cehia. Este o sportiva cu o deplasare buna, cu un forehand cu mult topspin care deschide foarte bine terenul in cross joaca in mare parte pe backhand-ul adversarelor), ascunde incredibil scurtele apeleaza de multe ori la acest procedeu), iar zona de confort se afla undeva la aproximativ un metru in spatele liniei de fund. Un alt aspect important in economia partidei ar putea fi acela ca este prima intalnire directa, iar acomodarea cu jocul adversarei va fi foarte importanta pentru Simona. Halep vs Vondrousova va fi LiveText pe HotNews. ro.

Femeia pe care PSD o vrea sefa la Banca Nationala. Cine e profesoara care i-ar putea lua locul lui Mugur Isarescu

In spatele atacurilor lansate de PSD asupra guvernatorului Bancii Nationale se afla intentia mai-marilor din partid de a-l indeparta pe Mugur Isarescu de la conducerea BNR, acuza opozitia, iar surse politice declara pentru site-ul de stiri G4 Media ca s-a gasit si un potential inlocuitor al acestuia. De fapt, o inlocuitorare, intrucat sursele citate de [] .

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )