Libnet.ro
UNICEF

17:01

Cand vor avea loc primele eliminari de la Asia Express! Vezi care ar putea fi prima echipa eliminata

B1 B1,
Cand vor avea loc primele eliminari de la Asia Express! Vezi care ar putea fi prima echipa eliminata

Premiera celui de-al treilea sezon Asia Express a avut loc sambatat, la Antena 1. Concurentii s-au luptat pentru imunitate, iar una dintre echipe urmeaza sa fie eliminata. Duminica, proba de imunitate a fost. continuă pe B1

Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban. Se va tine cont de sarbatorile ortodoxe

Premierul Ludovic Orban a precizat ca data de 14 iunie ar fi una rezonabila pentru organizarea alegerilor locale, avand in vedere ca pe 31 mai si 7 iunie, crestinii ortodocsi si cei catolici sarbatoresc Rusaliile. Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban Mai mult decat atat, Premierul Ludovic Orban a comentat .

A inceput aventura Asia Express! Cocurentii, pusi intr-o situatie extrema din primele minute! Mirosul a fost cel mai greu de suportat...(VIDEO GALERIE FOTO)

Sambata, 15 februarie, a inceput Asia Express, realaity show de aventura prezentat la Antena 1. Noua echipe au plecat in Filipine unde se vor lupta pentru marele premiu.

Culisele Asia Express. Cine le pazeste, de fapt, pe vedetele de la Antena 1

Cu ocazia unui nou sezon din Asia Express ce are loc pe Antena 1, acestia aduc in culise un personaj surpriza. Cine le va pazi pe vedetele noastre pe tot parcursul emisiunii? Culisele Asia Express Reality show-ul ce revine la Antena 1 sambata aceasta, pe 15 februarie de la ora 20:00, o sa fie la .

Cine este Alexandra Matei, concurenta la Asia Express. Nico si fiica ei vor face echipa in cadrul show-ului

Al treilea sezon al aventurii Asia Express a inceput sa fie difuzata de Antena 1. Concurentii au pornit intr-o calatorie uluitoare, ce se va desfasura pe teritoriile a doua tari, Filipine si.

Seful securitatii de la show-ul Asia Express, detalii incredibile din spatele camerelor de filmare. Ce s-a intamplat cand un concurent a fost jefuit

Culisele din Asia Express, reality show ce revine la Antena 1 sambata, 15 februarie, ora 20. 00, sunt la fel de spectaculoase ca ceea ce se vede pe micul ecran. O echipa de peste 200 de oameni lucreaza pentru acest proiect, in asa fel incat totul sa se desfasoare perfect.

Alex Abagiu si Radu Vladut au castigat prima amuleta la Asia Express. Ce echipa este favorita publicului

In urma unor editii pline de suspans, Alex Abagiu si Radu Vladut au reusit sa castige prima amuleta din cadrul concursului Asia Express. Cum a reusit echipa formata din cele doua vedete sa ajunga la un asa rezultat si care a fost reactia lor? Alex Abagiu si Radu Vladut au castigat prima amuleta la Asia .

ASIA EXPRESS. Concurentii, fata-n fata cu prima confruntare

Lunga asteptare a luat sfarsit, caci maine, 15 februarie, de la 20:00, cel mai dur reality-show revine la Antena 1 cu cel de-al treilea sezon: Asia Express- Drumul Comorilor.

Alex Velea si Mario Fresh, peripetii si lacrimi la Asia Express: Copiii mei abia asteapta sa ne vada

Alex Velea si Mario Fresh formeaza cea mai dinamica echipa din noul sezon Asia Express. View this post on.

Speak si partenera acestuia Stefania, la un pas de despartire la Asia Express! Din ce cauza s-au certat cei doi

Asia Express a inceput in forta cu un nou sezon, iar printre concurentii care s-au inscris in celebra aventura se numara si cuplul format intre celebrul cantaret Speak si partenera acestuia.

TESTUL SUPREM! Alina Ceusan si Carmen Grebenisan infrunta provocarile de la Asia Express fara machiaj (GALERIE FOTO-VIDEO)

Celebrele bloggerite Alina Ceusan si Carmen Grebenisan formeaza cea mai cocheta echipa de la Asia Express. Carmen Grebenisan are un blog personal cutrucuri de frumusete, fiindpasionata de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )