Libnet.ro
UNICEF

16:15

DECIZIE de ULTIMA ORA luata de cei de la Pro TV: Da, e vorba de indragita emisiune Vocea Romaniei...

B1 B1,
DECIZIE de ULTIMA ORA luata de cei de la Pro TV: Da, e vorba de indragita emisiune Vocea Romaniei...

Vocea Romaniei, emisiunea de talente care a avut premiera in 2011 in Romania, are parte de o schimbare importanta. continuă pe B1

Viorel Catarama, decizie de ultima ora! Va depune plangeri penale dupa ce candidatura sa la prezidentiale a fost pusa sub semnul indoielii

Decizie de ultima ora luata de Viorel Catarama, dupa cecandidatura sa la prezidentiale a fost pusa sub semnul indoielii. Candidatul partidului Dreapta Liberala a anuntat ca va inainta mai multe.

Schimbare importanta la Vocea Romaniei, in sezonul 9. PRO TV a luat o decizie de ultima ora

Vocea Romaniei, emisiune de talente care a avut premiera in 2011 in Romania, are parte de o schimbare importanta, dupa atatia ani in care apele au fost limpezi. PRO TV, decizie de ultima ora. Schimbare importanta la Vocea Romaniei Vocea Romaniei, de la PRO TV, concursul care aduna pe o scena talente si timbre speciale .

Mama Luizei Melencu, decizie de ultima ora, dupa ce a fost chemata la DIICOT: Acele oase au fost plantate!

Descoperirile tragice de la Caracal nu par sa mai inceteze. Rudele adolescentei au facut cateva noi declaratii incredibile. Totodata, mama Luizei Melencu, chemata la DIICOT, a refuzat sa se mai prezinte. Mama Luizei Melencu, chemata la DIICOT Desi e vorba de o investigatie de proportii, familia tinerei disparute si pe care Gheorghe Dinca ar fi .

Pro TV, anunt de ULTIMA ORA despre Cabral! Cine ar fi crezut ca se va intampla asta dupa 4 ani?

Cabral ajunge la un numar aniversar la Pro TV. Mai precis, la emisiunea Ce spun romanii. GATA! Romania, in LACRIMI pentru MIHAI CONSTANTINESCU. S-a intamplat dupa 4 luni de COMA.

BOMBA la PRO TV! Neti Sandu si-a scos peruca! ASA ARATA, de fapt, indragita prezentatoare, in REALITATE! (GALERIE FOTO)

Neti Sandu este una dintre vedetele postului PRO TV! Ea prezinta de multi ani horoscopul si, desi timpul a trecut, ea e neschimbata, se mentine extrem de bine, are acelasi look. GATA! Romania, in.

MasterChef, emisiunea de miercuri, 25 septembrie, LIVE video. Ce se intampla in productia de gatit de la PRO TV

Pro TV difuzeaza miercuri, 25 septembrie, un nou episod din show-ul culinar MasterChef, de la ora 22:30. Un concurent va obtine prima insigna a imunitatii. Juratii vor avea ocazia sa guste din nou preparatele concurentilor si sa ia decizii in functie de talentul pe care acestia il au la gatit. Un concurent va obtine prima .

Cum arata fiul lui Giani din Las Fierbinti. Putini stiau ca vedeta PRO TV are copil. Este extrem de frumos

Costi Dita si Oana Raluca formeaza o familie de multi ani. Cei doi s-au cunoscut pe vremea cand erau foarte tineri si s-au indragostit iremediabil. Unul din cei mai iubiti actori din Las Fierbinti a tinut mereu o distanta cosiderabila intre fani si viata lui privata, asa ca putini stiu cum arata persoanele pe care .

Ce spune Smiley despre biserica si credinta. Vedeta de la PRO TV a uimit pe toata lumea cand a vorbit despre Dumnezeu

Smiley, unul dintre cei mai indragiti cantareti ai momentului din Romania, a vorbit, intr-un interviu, despre biserica si credinta. Juratul de la Vocea Romaniei de pe PRO TV a uimit pe toata lumea cand a vorbit despre Dumnezeu. Ce spune Smiley despre biserica si credinta Smiley, cantaret, compozitor si producator muzical, membru al juriului Vocea .

Gestul pe care Andi Moisescu l-a facut pentru Olivia Steer, dupa 15 ani de casnicie. Sotia vedetei PRO TV a facut totul public

Olivia Steer formeaza un cuplu cu prezentatorul TV Andi Moisescu de 15 ani. Cei doi au impreuna doi copii. Anii au trecut, momentele bune si-au facut loc, dar si cele mai putin bune. Ce anunt a facut sotia vedetei PRO TV, pe Instagram? Gestul pe care Andi Moisescu l-a facut pentru Olivia Steer, dupa 15 .

Cine sunt vedetele care au trecut de la Antena 1 la Pro TV si invers

Plecarile din Pro Tv par ca nu se mai sfarseasca. O noua vedeta a semnat un contract de cateva mii de euro cu trustul concurent. Pro TV trece printr-o petrioada de schimbari. Mai multi oameni din conducerea postului dar si vedete au plecat si au dar curs altor oferte la Antena 1. Ce vedete au .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2885 seconds )