Libnet.ro
UNICEF

01:05

Declaratii in premiera! Andreea Balan despre piesa Inima de piatra: Nu m-am imaginat niciodata in postura de mama singura si nu mi-am dorit acest lucru! (VIDEO)

B1 B1,
Declaratii in premiera! Andreea Balan despre piesa Inima de piatra: Nu m-am imaginat niciodata in postura de mama singura si nu mi-am dorit acest lucru! (VIDEO)

Andreea Balan a lansat in dimineata zilei de 4 martie piesa Inima de piatra, o melodie cu un puternic mesaj atat pentru ea ca om, cat si pentru public. La scurt timp de la lansare, jumatatea blonda. continuă pe B1

Andreea Balan, despre postura de mama singura. Ce vrea sa faca dupa despartirea de George Burcea

Andreea Balan face declaratii extrem de emotionante despre postura de mama singura in care s-a regasit in primavara lui 2020. Ce spune vedeta despre noul rol pe care este nevoita sa-l joace? Andreea Balan, despre postura de mama singura De doi ani, Andreea pare ca incearca extremele vietii, dovada fiind evenimentele la polul opus cu .

OFICIAL! A recunoscut ca S-AU DESPARTIT! Andreea Balan, declaratii extrem de dureroase: Nu m-am imaginat niciodata in postura de ....

Andreea Balan a lansat in dimineata zilei de 4 martie piesa Inima de piatra, o melodie cu un puternic mesaj atat pentru ea ca om, cat si pentru public. La scurt timp de la lansare, jumatatea blonda.

Andreea Balan a lansat piesa noua! E inspirata din despartirea de sot?

In plin scandal legat de iminentul divort de George Burcea, Andreea Balan a lansat astazi un nou videoclip. Piesa se numeste Inima de Fier si este inspirata din viata artistei.

Cine isi doreste, de fapt, divortul. Andreea Balan a dat cartile pe fata. Ce crede George Burcea despre familia lui

Andreea Balan s-a hotarat sa dea toate cartile pe fata! Cine isi doreste cel mai tare divortul dintre ea si George Burcea? Artista a spus tot intr-un comentariu de pe retelele de socializare, dupa ce a fost luata la rost de o fana. Andreea Balan da tot din casa! Cine si-a dorit divortul Andreea Balan .

George Burcea, decizie socanta in privinta celor doua fetite. Durere imensa pentru Andreea Balan

Dupa putin timp de cand George Burcea a fost invitat la emisiunea lui, Agentia Vip, de la Antena Stars, Cristi Brancu scoate la iveala amanunte despre relatia dintre Andreea Balan si sotul ei. Mai mult decat atat, prezentatorul tv sustine ca actorul nu este afectat de siuatia creata. George Burcea, decizie socanta in privinta celor .

Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul de Andreea Balan. Ce scrie in contractul prenuptial

George Burcea si Andreea Balan nu mai formeaza un cuplu. Sotul artistei a plecat din locuinta in care statea cu aceasta si s-a mutat in casa unui prieten. in cazul unui divort, Andreea Balan ar ramane cu o avere, iar actorul cu nimic. Iata de ce. Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul .

Din ce facea bani George Burcea, inainte de a o cunoaste pe Andreea Balan. Era sortit sa devina tata cat mai curand

Sotul Andreei Balan, George Burcea, si-a inceput cariera de actor fiind animator la petrecerile de copii. Acesta a lucrat ca marinar in urma cu 8-9 ani, dupa care a realizat ca-si doreste sa devina actor. Din ce facea bani George Burcea, inainte de a o cunoaste pe Andreea Balan George Burcea a renuntat la meseria .

Imaginile care o pot darama pe Andreea Balan. Cu ce femeie si-a impartit acum casa George Burcea

Se pare ca evenimentele si situatiile in care se afla Burcea in ultima vreme nu au fost destul. Actorul a pus la socoteala inca o ipostaza promitatoare care sa explice separarea brusca de Andreea Balan. Barbatul a fost prins in preajma altei femei. Cu cine imparte acum locuinta? Burcea imparte casa cu o bruneta Apar .

Ce mesaj transmite Andreea Balan, chiar de ziua fetitei ei. Trec peste orice Reactia lui George Burcea

In 2014 l-a cunoscut pe actorul George Burcea, cu care s-a casatorit in 2017 pe o plaja din California, urmand ca in 2019 cei doi sa-si jure credinta in fata lui Dumnezeu. Au impreuna doua fetite, Ella Maya si Clara Maria, nascute in 2016, respectiv 2019. Astazi este ziua mezinei si tot astazi artista transmite .

GATA! Andreea Balan a facut PUBLICA FILMAREA! Ce s-a intamplat, de fapt, intre ea si George Burcea, dupa VACANTA (VIDEO)

Despartirea dintre Andreea Balan si George Burcea a socat intreg showbizul! Chiar artista a confirmat ca zvonurile care au tot circulat in presa sunt adevarate, dar momentan nu poate sa dea mai multe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2562 seconds )