Libnet.ro
UNICEF

11:45

DOLIU in muzica populara! IONUT DOLANESCU a facut anuntul DUREROS! ULUITOR ce i-a spus inainte de MOARTE

B1 B1,
DOLIU in muzica populara! IONUT DOLANESCU a facut anuntul DUREROS! ULUITOR ce i-a spus inainte de MOARTE

Ionut Dolanescu a deazvaluit in premiera care au fost ultimele cuvinte pe care tatal sau le-a rostit inainte de moarte. Ion Dolanescu a tinut sa ii transmita un lucru foarte important fiului. continuă pe B1

Anuntul trist a fost facut de Ionut Dolanescu: Din pacate e vorba de indragita artista de muzica populara Maria Ciobanu...

Momente dificile pentru indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu. Starea de sanatate a sotului artistei, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Din aceasta.

SOC in muzica populara! Cantareata NICOLETA VOICA, bagata in operatie! VESTILE nu sunt deloc bune...

Celebra cantareata de muzica populara Nicoleta Voica a vorbit in urma cu cativa ani despre operatia estetica din America. Putini dintre fanii artistei cunosc faptul ca aceasta si-a pus silicoane acum mai.

O iubita cantareata de muzica populara a fost condamnata la inchisoare. A ucis un barbat cu masina

Cunoscuta interpreta de muzica populara Irina Maria Birou a fost condamnata la doi ani de inchisoare pentru ucidere din culpa si la doi ani de munca in folosul comunitatii, potrivit spynews. ro. in.

Drama in muzica populara! Accident mortal! A fost gasita vinovata!

O cunoscuta interpreta de muzica populara, condamnata la inchisoare pentru ucidere! Ce s-a intamplat. Citeste mai mult pe spynews. ro .

Doliu in muzica populara, romanii sunt in lacrimi: Din pacate indragita vedeta a murit brusc, in urma unui infarct...

O veste trista zguduie lumea muzicii populare. Cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu acesta,.

DRAMA in televiziune! Medicii au facut anuntul trist, dupa ce a scuipat sange: Din pacate e vorba de indragitul nea Marin, de la Antena 1...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )