Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ea este IUBIREA SECRETA a cantaretului STEFAN BANICA jr: Fanii sunt in stare de soc... Ce se intampla cu X-Factor

B1 B1,
Ea este IUBIREA SECRETA a cantaretului STEFAN BANICA jr: Fanii sunt in stare de soc... Ce se intampla cu X-Factor

Dezvaluiri incendiare despre viata amoroasa a lui Stefan Banica Jr au fost facute in premiera de jurnalistul Cristian Brancu. Ela trecut in revista relatiilepe care artistul le-a avut de-a lungul. continuă pe B1

Anunt BOMBA facut de Lavinia Parva, sotia lui Stefan Banica jr! Uluitor: Fanii sunt socati, vedeta e de nerecunoscut...(FOTO)

Schimbare uriasa de look pentru Lavinia Parva, sotia lui Stefan Banica Jr. Cantareata si-a surprins toti fanii cu fotografii in care e de nerecunoscut. Lavinia Parva a aparut cu parul roscat.

Si-a dus prietenii la subsol si a taiat semnalul la mobil: Adevarul despre gestul socant facut de Stefan Banica Jr!

Stefan Banica si-a serbat ziua de nastere in subsolul unui piano-bar din centrul Capitalei. Niciunul dintre invitati nu a putut sa posteze poze sau filmulete pe retelele de socializare, fiindca la subsol nu.

Informatii soc, in premiera: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac au recunoscut, oficial, totul...

Mihai Bendeac este pregatit sa fie tata. A realizat acest lucru in cadrul emisiunii X factor, cand a trebuit sa stea cu nepotica Deliei, venita in vizita, dar si cu mai multi copii ai concurentilor.

Se reia festivalul national de teatru Stefan Banica. Regretatul actor al comediei romanesti s-a nascut in Baragan

Intrerupt fara nicio explicatie de fosta conducere a Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi, Festivalul National de Teatru STEFAN BANICA editia a XVI a va fi reluat in acest zile. Dupa o pauza de mai bine de 7 ani, evenimentul cultural aduce pe malul Borcei spectacole de exceptie la care accesul este gratuit. Proiectul este dedicat unului dintre cei mai mari actori ai scenei romanesti.

ştiri din Monden

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )