Libnet.ro
UNICEF

07:30

EXCLUSIV Adevarul despre starea de sanatate a lui Dan Chisu, dupa ce s-a scris ca a fost operat pe cord deschis!

B1 B1,
 EXCLUSIV Adevarul despre starea de sanatate a lui Dan Chisu, dupa ce s-a scris ca a fost operat pe cord deschis!

EXCLUSIV Cu ocazia unui interviu mai amplu despre cea mai recenta productie a sa, filmul 5 minute, care va avea premiera oficiala la Festivalul International de Film de la Varsovia, regizorul Dan Chisu a poves. continuă pe B1

Raed Arafat, declaratie de ultima ora despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu

Raed Arafat a transmis un mesaj legat de despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Nu se pune problema sa fie deconectat de la aparate, a declarat Raed Arafat, directorul Inspectoratului pentru Si.

INTERVIU EXCLUSIV Dan Chisu, despre cel mai recent film al sau: Este despre cat de relativ e adevarul Avem chiar acum cazul Caracal, lamaia este stoarsa pana la ultima picatura

Dan Chisu revine cu o noua productie cinematografica, ce promite si de aceasta data sa puna pe tapet probleme stringente ale societatii. 5 minute este un film inspirat de o intamplare reala si anume.

Mihai Constantinescu, ultimele informatii despre starea sa de sanatate. Internetul a luat foc, dupa ce s-a anuntat ca artistul a murit

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti si o apropiata a familiei lui Mihai Constantinescu, a declarat pentru Libertatea ca starea de sanatate a artistului se imbunatateste. Este.

Nutritionistul Gianluca Mech spune adevarul despre indulcitori!

Parerile cu privire la indulcitori sunt impartite. Daca unele studii arata ca nu pot provoca boli grave, iar oamenii ii pot consuma linistiti, altele demonstreaza contrariul. Care este insa adevarul?Nutritionistul Gianluca Mech explica ce se afla in spatele acestor indulcitori.

O fosta concurenta spune adevarul despre Puterea Dragostei. Ce se intampla, de fapt, in casa de la Kanal D

O concurenta de la Puterea Dragostei spune tot adevarul! Aceasta a fost si pe parcursul emisiunii foarte naturala si asumata si a marturisit mereu adevarul despre ea si ceea ce se petrece in show. Ce a spus despre o alta concurenta care face zile fripte tuturor? Dezvaluiri incendiare de la o concurenta de la Puterea .

Adevarul despre stirea falsa ca Mihai Constantinescu a murit. Reactia Spitalului Floreasca: Artistul traieste

Mihai Constantinescu n-a murit! in dimineata aceasta s-a spus cu exactitate ca artistul a incetat din viata. Spitalul Floreasca, unde acesta este internat, a oferit o reactie oficiala. Este o stire falsa la momentul acesta. Este in viata. Mai multe detalii nu va pot da. De la inceput sotia domnului Mihai Constantinescu a decis de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )