Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce filme si-au amanat premiera anul acesta din cauza pandemiei

ADPM ADPM,
Ce filme si-au amanat premiera anul acesta din cauza pandemiei

Pandemia de COVID-19 a afectat chiar si industria cinematografica de la Hollywood. O multime de productii si-au amanat premiera anul acesta in contexul pandemiei. Iata despre ce filme este vorba! . continuă pe ADPM

Admiterea la facultate se va da online anul acesta

Admiterea la facultate s-ar putea da online, anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus. Deja mai multe universitati au anuntat examene direct in fata calculatorului.

Datoria Germaniei va creste la 72,25% din PIB anul acesta

Germania se asteapta ca nivelul datoriei ca procent din PIB sa urce la 75,25% anul acesta, de la 60%, in urma noilor imprumuturi si a masurilor adoptate pentru a amortiza efectele negative ale pandemiei de coronavirus COVID-19) asupra economiei, a anuntat miercuri Ministerul de Finante.

Analisti: Bancile europene se pregatesc pentru cresterea creditelor neperformante din cauza crizei coronavirusului

Bancile europene se pregateasc pentru cresterea creditelor neperformante din cauza crizei coronavirusului, analistii anticipand ca vor anunta constituirea unor provizioane de ordinul miliardelor si revizuirea profiturilor, atunci cand vor raporta rezultatele trimestriale, in urmatoarele doua saptamani, transmite Reuters, citat de news. ro. Bancile din regiune erau deja sub presiune inainte de criza, din cauza costurilor ridicate, rentabilitatii reduse si a necesitatii de a innoi tehnologia invechita. Fuziunile, care ar fi putut rezolva aceste probleme, au fost dificil de realizat din cauza piedicilor existente la nivel national.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI: Carrefour reduce la jumatate dividendele pentru 2019

Carrefour, cel mai mare retailer din Europa, a anuntat luni ca reduce la jumatate dividendele aferente anului 2019 si ca va organiza adunarea generala a actionarilor prin videoconferinta, din cauza epidemiei de coronavirus.

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 516 in Romania

Inca noua persoane si au pierdut viata din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 516 in Romania.

Cresc creditele neperformante din cauza coronavirusului

Bancile europene se pregateasc pentru cresterea creditelor neperformante din cauza crizei coronaviru.

Primul medic roman mort din cauza coronavirusului: un doctor din Constanta tratat la Institutul Matei Bals

Un medic de la Spitalul Judetean din Constanta, infectat cu coronavirus si internat de cateva zile la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, a murit marti, au declarat pentru HotNews. ro surse medicale din cadrul Institutului Matei Bals. Medicul Valeriu Neagoe avea 62 de ani si afectiuni preexistente, au precizat sursele citate. Ministerul Sanatatii a confirmat decesul primului medic roman din cauza coronavirusului, la scurt timp dupa ce informatia a aparut in spatiul public.

inca 4 romani au murit din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 482 de decese. O femeie de 46 de ani, cea mai tanara victima

Inca 4 romani au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor ajunge, marti, la 482, informeaza Grupul de Comunicare Strategica.

Noi decese din cauza COVID-19. Bilantul ajunge la 478 in Romania

Noi decese din cauza infectiei cu coronavirus au fost inregistrate in Romania. Bilantul ajunge la 478 de decese.

Si-a pierdut locul de munca din cauza coronavirusului, dar a devenit milionar peste noapte

Noroc incredibil pentru un tanar care si-a pierdut jobul din cauza coronavirusului.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )