Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ilie Nastase a dezvaluit unul dintre secretele lui Ion Tiriac. Cum este poreclit celebrul miliardar

B1 B1,
Ilie Nastase a dezvaluit unul dintre secretele lui Ion Tiriac. Cum este poreclit celebrul miliardar

Fostul campion Ilie Nastase a facut dezvaluiri ineditse despre milionarul Ion Tiariac la emisiunea Prietenii lui Ovidiu. in premiera acesta a spus cum l-au poreclit copiii sai pe cel mai bogat. continuă pe B1

Ilie Nastase, adevarul nebanuit despre viata lui amoroasa. Cu cate femei s-a iubit fostul tenismen

Ilie Nastase, numarul unu mondial de doua ori, a castigat 53 de titluri, de patru ori Turneul Campionilor si a fost inaintat in gradul de general-maior in retragere in Ministerul Apararii. Pe langa performantele sportive, tenismenul a adunat si iubiri, incercand sa se puna la casa sa de cinci ori. Tentitivele au readus mereu in .

A murit unul dintre cei mai renumiti medici din Romania

Unul dintre cei mai renumiti medici din Romania, Vitalie Neaga, specialist in Anestezie si Terapie Intensiva si in Boli infectioase, a murit la varsta de 48 de ani. Acesta a fost gasit mort in casa, intins.

Vladimir Putin il demite pe unul dintre consilierii sai emblematici

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis, marti, pe unul dintre consilierii sai cei mai emblematici, Vladislav Surkov, arhitectul verticalei puterii, despre a carui plecare s-a scris de mai multe saptamani, relateaza AFP.

Surpriza generala: Tudor Gheorghe a dezvaluit ce PENSIE are! Sunt unul dintre cei mai BOGATI romani...

La 74 de ani, Tudor Gheorghe este in continuare un artist de succes, multe dinconcertele sale fiind sold out. Mereu sincer in declaratii, maestrul a dezvaluit ce pensie incaseaza lunar. Dupa o.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )