Libnet.ro
UNICEF

13:45

Informatii BOMBA in PREMIERA: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac au recunoscut, oficial, totul...

B1 B1,
Informatii BOMBA in PREMIERA: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac au recunoscut, oficial, totul...

Daca initial Mihai Bendeac s-a dovedit a fi bona perfecta pentru nepotica Deliei, venita in vizita la filmari, sau pentru copiii care au insotit concurentii X Factor, experientele l-au ajutat pe actor sa. continuă pe B1

BOMBA in televiziune: ESCA, sotia lui STEFAN BANICA jr! A fost FILMATA cu camera ascunsa! Lovitura pentru LAVINIA PARVA

Andreei Marin a facut in anul 2010 declaratii care au socat telespectatorii in legatura cu relatiile pe care le-a avut Stefan Banica Jr. Pe atunci, Andreea era maritata cu Stefan Banica.

BOMBA BOMBELOR in lumea mondena: STEFAN BANICA Jr s-a mutat de doua luni!

Sala Palatului a devenit a doua casa pentru Stefan Banica Jr unde face repetitii inca din luna octombrie pentru spectacolul de craciun. Starul sustine de 17 ani un concert la Sala Palatului dedicat.

ANUNTUL TERIBIL facut in ultima clipa de STEFAN BANICA jr: Da, e vorba chiar de celebrul concert de CRACIUN...

Stefan Banica jr va sustine un concert la Medias pe data de 8 decembrie cand iluminatul festiv dedicat Sarbatorilor de Iarna va fi aprins de municipalitate iar Targul de Craciun va fi deschis. Pe scena.

Festivalul national de teatru Stefan Banica. Ce spectacole sunt in program

Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 8 10 noiembrie 2018, Festivalul National de Teatru STEFAN BANICA editia a XVI - a.

I se zice RAZBUNATORUL! Ce i-a facut Stefan Banica Jr. fostei iubite: Toate femeile din viata sa au RAMAS MASCA...

Stefan Banica Jr. a castigat procesul cu fosta lui iubita, Camelia Constantinescu, femeia care i-a daruit un baiat, dupa o relatie de cinci ani. Ea a cerut Judecatoriei Sectorului 2 Bucuresti sa-i fie.

ALCOOLIC si semi-drogalau... DRAMA nestiuta din viata lui MIHAI BENDEAC: S-a terminat, ce decizie au luat cei de la X-FACTOR...

Mihai Bendeac a transmis un mesaj emotionant parintilor sai care aniverseaza 37 de ani de casnicie. De asemenea, actorul a marturisit ca a fost un copil cu probleme, devenind mai tarziu depresiv. El a.

Vesti teribile in SHOWBIZ: Actorul MIHAI BENDEAC a izbucnit in HOHOTE DE PLANS...Ce se intampla cu X-Factor...

Mihai Bendeac, prezentator al show-ului X Factor de la Antena 1, a plans in hohote la momentul Laviniei Florea, o concurenta de 16 ani din Timisoara. Adolescenta a marturisit, la interviul de.

Medicii au confirmat... De acum e OFICIAL: BOALA de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA! Ce se intampla cu X-Factor...

Mihai Bendeac a vorbit deschis despre depresie si despre cum l-a ajutat aceasta boala sa caute cu si mai mare indarjire raspunsuri la intrebari importante despre viata. A ajuns astfel la concluzia ca.

S-a prabusit si a cazut in genunchi: E vestea anului despre actorul Mihai Bendeac! Ce se intampla cu X-Factor...

Gata cu barlacia, Mihai Bendeac este hotarat sa cauterelatie serioasa. Trebuie sa-mi fac o prietena, urgent!. Duc lipsa. , a afirmat el in cadrul emisiunii X Factor,.

Informatii BOMBA in dosarul lui Tariceanu: CINE E DENUNTATORUL (surse)

Noi detalii bomba in dosarul lui Calin Popescu Tariceanu. Potrivit unor surse Realitatea TV din justitie, denuntatorul sefului Senatului ar fi fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, in perioada.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )