Libnet.ro
UNICEF

15:01

Informatii in premiera: Stefan Banica Jr si Mihai Bendeac au recunoscut, OFICIAL, totul...

B1 B1,
Informatii in premiera: Stefan Banica Jr si Mihai Bendeac au recunoscut, OFICIAL, totul...

Auditiile X Factor, care continua saptamana aceasta in portie dubla, marti si vineri, de la ora 20:00, au fost un bun prilej pentru ca Mihai Bendeac sa isi dea seama ca isi doreste din tot. continuă pe B1

Mihai Bendeac va deveni TATA: Ce spune Stefan Banica Jr despre acest eveniment!

Mihai Bendeac si-a surprins toti fanii, anuntand ca isi doreste sa devina tata! Auditiile X Factor au fost un bun prilej pentru ca actorul sa isi dea seama cat isi doreste sa faca acest.

Marele sarut a fost filmat: Actorul Mihai Bendeac, surprins in cele mai intime momente cu noua sa partenera (VIDEO)

Mihai Bendeac a mai facut o victima! Prezentatorul de la X Factora sarutat o concurenta de 15 ori dupa ce aceasta a trecut mai departe. Marele sarut a fost filmat: Actorul Mihai Bendeac, surprins.

A fost filmat: Actorul Mihai Bendeac, surprins in cele mai INTIME MOMENTE cu noua sa partenera (VIDEO)

Mihai Bendeac a mai facut o victima! Prezentatorul de la X Factora sarutat o concurenta de 15 ori dupa ce aceasta a trecut mai departe. Marele sarut a fost filmat: Actorul Mihai Bendeac, surprins.

Schimbare totala in viata lui Stefan Banica jr: Anuntul soc facut de Lavinia Parva... (FOTO)

Cantareata Lavinia Parva, sotia lui Stefan Banica jr, si-a socat fanii cu niste schimbari radicale de look. Desi toata lumea o cunoaste pentru parul sau brunet, artista a demonstrat ca este dispusa.

Rasturnare de situatie! E teribil, acum s-a aflat: Ce s-a intamplat la nunta lui Stefan Banica Jr...

Stefan Banica Jr. a avut o viata amoroasa tumultuoasa, ceea ce l-a determinat pe Cristian Brancu sa faca o retrospectiva a momentelor fierbinti din viata cantaretului. Cunoscutul moderator de.

Si-a dus prietenii la subsol si a taiat semnalul la telefonul mobil: Adevarul despre gestul SOCANT facut de Stefan Banica Jr...

S-o facem lata, dar controlat pare a fi devizul lui Stefan Banica jr, care si-a serbat implinirea a 51 de ani intr-un loc unde invitatii n-au avut semnal la telefoane si, prin urmare, n-au putut sifona.

Mihai Bendeac a facut ANUNTUL mult asteptat: in maximum trei ani fac copii! Cum au reactionat colegii de platou

Mihai Bendeac 35 de ani) a facut o dezvaluire neasteptata in cadrul emisiunii X Factor, difuzata marti, 23 octombrie. Se pare ca etapa auditiilor a fost una foarte emotionanta pentru actor, caci a realiza.

Da, totul e confirmat de imagini: SARUT PASIONAL intre actorul Mihai Bendeac si Bianca Dragusanu... Lumea mondena a EXPLODAT!

Bianca Dragusanu si Mihai Bendeac au reusit sa-si surprinda toti fanii. Cei doi au jucat o sceneta care parodia un tanar devenit celebru in urma unui interviu de tipul vox populi si s-au sarutat.

Adevarul despre CEA MAI VECHE RELATIE a actorului Mihai Bendeac: Acum a fost prins in fapt si a marturisit TOTUL...

Mihai Bendeac are motiv de sarbatoare. Parintii actorului au implinit recent 37 de ani de cand s-au casatorit, asa ca Mihai a tinut sa impartaseasca bucuria cu fanii sai. Din declaratiile.

ştiri din Monden

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )