Libnet.ro
UNICEF

01:05

Te iubesc de la TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac isi pune toti fanii pe JAR: Marturisiri FARA PERDEA, facute in PREMIERA! (FOTO)

B1 B1,
Te iubesc de la TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac isi pune toti fanii pe JAR: Marturisiri FARA PERDEA, facute in PREMIERA! (FOTO)

Mihai Bendeac a transmis un mesaj emotionant de ziua fratelui sau, Andrei, care a implinit 18 ani. Actorul a postat o fotografie cu fratele lui mai mic, iar urarile nu au intarziat sa apara. Sa. continuă pe B1

Esti un DOBITOC... SCANDAL total PROVOCAT de Mihai Bendeac: Ce decizie a luat acum Antena 1...

Mihai Bendeac si-a iesit din fire in cadrul finalei IUmor! Actorul a vrut sa arunce cu un pahar de apa intr-unul dintre concurenti. Este vorba de Bogdan Zolteanu, care l-a acuzat pe Mihai Bendeac ca isi.

BOMBA anului! Din pacate medicii confirma totul: E vorba de indragitul actor Mihai Bendeac...

Mihai Bendeac a dezvaluit, intr-un moment de sinceritate, ca sufera de o boala care il macina de mai multi ani. Actorul a facut marturisirea intr-un meaj publicat pe Facebook, acolo unde a explicat.

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia, oficial impreuna! Bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor. Pe langa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )