Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mircea Badea RUPE TACEREA si spune, in premiera, adevarul despre Andreea Esca: Asta e BOMBA mondena a anului!

B1 B1,
Mircea Badea RUPE TACEREA si spune, in premiera, adevarul despre Andreea Esca: Asta e BOMBA mondena a anului!

Lume, lume, ia de aici bomba mondena a anului! Reactie acida a lui Mircea Badea dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de. continuă pe B1

Simona Halep rupe tacerea: Ce a spus despre relatia cu fostul antrenor Darren Cahill

Simona Halep se pregateste sa inceapa primul turneu pe 2019, dar o face fara antrenor. Motivul despartirii de Darren Cahill a fost un mister, pana acum. De cateva zile, Simona Halep se afla in Australia. in aceasta saptamana, va incepe sezonul 2019 cu turneul de la Sydney. Aflata in cel mai populat oras de pe [] .

Mircea Badea explica de ce numara zilele pana la alegeri

Mircea Badea a afirmat, marti, pe pasa cu Sinteza zilei, ca dezvaluirile despre Augustin Lazar - DETALII AICI - sunt crancene si ca ceea ce poate sa faca este sa astepte alegerile. Citeste si:.

Mircea Badea a inceput in forta prima emisiune din an: Daca nici asta nu e tare, nu stiu, zau!

Mircea Badea a inceput in forta prima emisiune din an. Prezentatorul emisiunii in gura presei le-a povestit telespectarorilor sai o intamplare de domeniul paranormalului. Am o fixatie cu niste butoni.

Mircea Badea: Procurorii de la DNA Oradea trebuie sa faca puscarie

Mircea Badea a comentat, luni, pe pasa de la Sinteza zilei, informatia potrivit careia procurorii de la DNA Oradea care apar in inregistrarea aparuta public recent vor fi audiati miercuri la Parchetul.

DIETA. Adevarul despre cura de slabire cu mese de cinci ori pe zi, dezvaluit de doctorul Mihaela Bilic

Cunoscul medic nutritionist Mihaela Bilic dezvaluie intr-un interviu pentru Dilema Veche adevarul despre curele de slabire. Eu ma integrez intr-o categorie mai aparte, nu cred in curele de.

Ce spune Mugur Isarescu despre un nou mandat in fruntea BNR

Mugur Isarescu sustine ca Parlamentul va decide daca acesta va mai detine inca un mandat de guvernator la Banca Nationala a Romaniei BNR), in contextul in care mandatul actual se incheie in iunie 2019.

Ce spune Victor Ponta despre o candidatura a lui Dragnea la prezidentiale: Toata lumea stie ca va fi la fel ca in 2000

Fostul premier Victor Ponta sustine ca in conditiile in care Liviu Dragnea va candida pentru functia de presedinte al tarii, electoratul se va mobiliza ca in anul 2000, de aceasta data voturile urmand a fi castigate de Klaus Iohannis, doar pentru a nu fi ales sef al statului liderul PSD.

Ce spune procurorul general despre cele doua dosare ale lui Iohannis clasate de Parchetul Alba Iulia cnd el conducea institutia

Procurorul general Augustin Lazar spune, referitor la cele doua dosare de la Alba Iulia in care era vizat presedintele Klaus Iohannis si care au fost clasate, ca ambele au fost repartizate de el conform specializarilor, neexistand situatii de incompatibilitate, iar solutiile date nu au fost infirmate ulterior, dovedindu-se temeinice si legale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )