Libnet.ro
UNICEF

23:45

O noua regula la Chefi la cutite: Cei mai talentati bucatari vor primi cutitul de...

B1 B1,
O noua regula la Chefi la cutite: Cei mai talentati bucatari vor primi cutitul de...

Cel de-al saselea sezon al celui mai iubit cooking show, care va avea premiera in curand, le da ocazia chefilor sa lucreze la strategiile de joc inca din primul moment. Pe langa puterea amuletelor, pe care. continuă pe B1

O noua REGULA la Chefi la cutite: Cei mai talentati bucatari vor primi CUTITUL de ...Nimeni NU SE ASTEPTA la ASA CEVA

Cel de-al saselea sezon al celui mai iubit cooking show, care va avea premiera in curand, le da ocazia chefilor sa lucreze la strategiile de joc inca din primul moment. Pe langa puterea amuletelor, pe care.

Cei mai bogati beauty-influenceri din lume. Castiga o avere de pe Instagram si YouTube!

Forbes a realizat un top al celor mai bine platiti influencers de beauty din lume. De la vloggeri la makeup artisti profesionali, toti au in comun iubirea pentru frumos si machiaj, iar pasiunea le-a adus notorietate in lumea intreaga.

Angajatii romni obisnuiesc sa lucreze peste program. Cei mai muncitori: IT-istii, inginerii si cei din domeniul financiar. Ce i motiveaza

Programul incarcat, dorinta de a fi mai competitivi, dar si accesul la tehnologia care permite conectarea permanenta la sarcinile de serviciu ii fac pe aproape 70% dintre angajatii romani din sectorul privat sa lucreze si dupa terminarea orelor de lucru, la birou sau acasa, arata un sondaj efectuat de BestJobs.

VIDEO Locurile unde traiesc cei mai frumosi, sexy si ravniti oameni din lume

O comunitate online a creat un clasament al celor mai frumosi oameni, femei si barbati, din lume. Din top 10 nu lipsesc cateva tari din emisfera nordica.

Sunt unul dintre militantii cei mai inversunati pentru reluarea dialogului UE-Rusia

Efectul cel mai grav al crizei dintre Uniunea Europeana si Rusia este lipsa dialogului, considera Catalin Ivan, eurodeputat, membru al Grupului de Prietenie Europa-Rusia din cadrul Parlamentului European.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )