Libnet.ro
UNICEF

13:45

Marion Cotillard, actrita din filmul Contagion, a fost infectata cu COVID-19. Diagnosticul a fost tinut secret (VIDEO)

B1 B1,
Marion Cotillard, actrita din filmul Contagion, a fost infectata cu COVID-19. Diagnosticul a fost tinut secret (VIDEO)

ActritafrancezaMarion Cotillard, celebra pentru rolul din filmul Contagion, si sotulei,regizorul ei Guillaume Canet, au fost testati pozitivcu COVID-19. Potrivit presei. continuă pe B1

Marion Cotillard, actrita din Contagion, a fost infectata cu coronavirus

ActritaMarionCotillard, protagonista a filmului Contagion, si sotul ei, actorul si regizorul Guillaume Canet, au fost diagnosticati cu COVID-19.

Marion Cotillard si Guillaume Canet au fost diagnosticati cu COVID-19

Actorii francezi Marion Cotillard si Guillaume Canet au fost diagnosticati cu COVID-19. Cotillard a mai trecut o data printr-o pandemie, insa pe marele ecran, in filmul Contagion.

Actrita Marion Cotillard a avut o forma usoara de infectie cu coronavirus

Marion Cotillard si partenerul acesteia, actorul si regizorul Guillaume Canet, au fost diagnosticati cu COVID-19, dupa cum a marturisit actorul intr-un mesaj inregistrat live pe Instagram marti, 26 mai, in care a precizat ca este vorba despre o forma usoara a bolii, potrivit editiei online a cotidianului francez Le Figaro.

Coronavirusul si marile fabrici din Romania: Cum au fost afectate Dacia, Ford, Airbus si alte mari uzine si cum arata noul normal pe liniile de productie

Pandemia de coronavirus a lovit puternic in activitatea celor mai mari fabrici si uzine din tara, nume mari precum Ford sau Dacia fiind fortate sa trimita mare parte din angajati in somaj tehnic si sa reduca productia, iar alte fabrici precum Airbus sau combinatul siderurgic din Galati au fost nevoite sa se adapteze la noul normal. Cum arata acum viata lucratorilor din marile fabrici, ce masuri generale sau individualizate au fost luate de companii, vezi intr-un articol special Lumea in schimbare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )