Libnet.ro
UNICEF

00:07

Oana Pellea, ironizata de Mircea Badea pentru scrisoarea trimisa lui Iohannis: Se scorojesc peretii de atata emotie

Adevărul Adevărul,
Oana Pellea, ironizata de Mircea Badea pentru scrisoarea trimisa lui Iohannis: Se scorojesc peretii de atata emotie

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a taxat-o pe actrita Oana Pellea pentru scrisoarea deschisa adresata presedintelui Romaniei, prin care ii cere sa sprijine cultura si sa gaseasca solutii pentru ca artistii sa poata performa. continuă pe Adevărul

Raspunsul lui Mircea Badea la scrisoarea lui Alifantis: inteleg ca sunt ratat si dezgustator. Schimbati canalul

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, i-a raspuns lui Nicu Alifantis la scrisoarea deschisa semnata de artist la adresa sa.

Oana Pellea, scrisoare deschisa catre Presedintele Romaniei. Actrita cere sustinere pentru oamenii de cultura care sufera din cauza restrictiei de a urca pe scena

Oana Pellea i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa vina cu o serie de masuri care sa ajute artistii sa treaca peste aceasta perioada, in care spectacolele sunt suspendate. Actrita a postat pe.

Oana Pellea, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis: ce ii cere actrita presedintelui Romaniei

Actrita Oana Pellea i-a transmis presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, printr-o scrisoare deschisa, sa sprijine cultura, sa gaseasca solutii pentru ca artistii sa poata performa, sa regandeasca intreg domeniul artistic, sa adopte legi care sa sustina actul cultural.

Alifantis, scrisoare pentru Mircea Badea: Sunt revoltat si va somez sa va cereti scuze. Dispretul pe care-l aratati fata de artisti este dezgustator

Nicu Alifantis i-a adresat o scrisoare lui Mircea Badea, prin care ii cere realizatorului de la Antena 3 sa le ceara scuze artistilor pentru ca ii denigreaza in mod constant.

Schimb de replici dur intre Mircea Badea si Nicu Alifantis. Prezentatorul i-a jignit pe artistii care au ramas fara venituri din cauza pandemiei

Nicu Alifantis a reactionat cu un mesaj dur pentru Mircea Badea, duminica noapte, in contextul in care prezentatorul a criticat situatia artistilor romani ramasi fara venituri din cauza pandemiei de.

Mircea Badea povesteste cum a luat decizia sa se tunda singur

Mircea Badea a povestit marti seara cum a luat decizia sa se tunda.

Mircea Badea: E ingrozitor sa te bage cu copilul la puscarie. Eu va spun ca stiu!

Mircea Badea a vorbit, duminica seara, despre criza de coronavirus si despre toate teoriile conspiratiei care fac inconjurul internetului in aceasta perioada.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )