Libnet.ro
UNICEF

22:01

Anunt SOC: Stresul si-a spus cuvantul... Din pacate este vorba de indragita prezentatoare Andreea Esca...

B1 B1,
Anunt SOC: Stresul si-a spus cuvantul... Din pacate este vorba de indragita prezentatoare Andreea Esca...

Andreea Esca este stresata din cauza fiicei sale, Alexia Eram, care va pleca, in curand, sa studieze in Anglia. Eu sunt si mai stresata, dar eu stiu sa pastrez aparentele. Eu o incurajez pentru ca. continuă pe B1

Nu mai e niciun dubiu! ANUNT DEVASTATOR pentru fanii lui Michael Schumacher. Din pacate, fostul pilot ...

Din pacate, vestile nu sunt deloc bune in privinta starii de sanatate a lui Michael Schumacher. in ultima vreme au circulat mai multe zvonuri despre starea fostului pilot, dar ceea ce este cert e faptul ca.

Ce TRAGEDIE... Vestea trista i-a inmarmurit pe toti fanii: Da, din pacate este vorba de indragitul cantaret Fuego...

Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, a povestit ca nu e fericit de tot ce a mostenit de la familia sa, specificand ca sufera de aceleasi probleme de sanatate ca regretatul sau tata. Din pacate il.

Sunt conectata la aparate... Din pacate, showbiz-ul romanesc este in stare de soc: Da, este vorba de indragita vedeta Andreea Marin...

Andreea Marin s-a confruntat, in urma cu o luna, cu probleme de sanatate serioase, din cauza carora vedeta a ajuns la spital. Aceasta a fost supusa unor analize amanuntite la inima. Oameni dragi,.

I-a aprins o lumanare, apoi Oana a facut anuntul trist: Din pacate este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Dupa ce s-a spus ca este pe moarte, Viorel Lis a avut prima aparitie publica in urma cu ceva timp, sotia lui, Oana Lis, a dezvaluit ca fostul edil nu prea mai poate sa vorbeasca si ca el comunica mai.

Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul chef bucatar Catalin Scarlatescu... Toti fanii sunt in lacrimi...

Concurenta favorita a lui Catalin Scarlatescu, Angie Moisescu a ajuns pe mana medicilor din cauza ca a muncit mult si nu s-a odihnit suficient. Astfel, rezultatul epuizarii a fost cel pe care l-a postat pe.

Baba Vanga anunta data cutremurului DEVASTATOR care va lovi Romania: Din pacate, semnele au aparut deja...

Baba Vanga este cunoscuta in lumea intreaga pentru profetiile sale care s-au adeverit! Ea este cea care a prezis caderea Zidului Berlinului si revolutiile din 1989 din Europa de Est. Tot Baba Vanga a prevestit.

Din pacate, incepem ziua cu o veste trista: Este vorba de indragitul artist Stefan Banica jr...

Stefan Banica jr nu mai castiga din muzica la fel de bine cum o facea in trecut. Firma sa prin care isi desfasoara activitatile artistice a inregistrat cel mai mic profit de la infiintare, potrivit.

Marea actrita A MURIT! Din pacate, medicii nu au putut sa o SALVEZE (FOTO)

Actrita Barbara Harris s-a stins din viata la varsta de 83 de ani. Aceasta suferea de cancer pulmonar. Printre filmele celebre ale actritei se numara originalul Freaky Friday, lansat in 1976, si filmul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )