Libnet.ro
UNICEF

06:00

BOMBA la PRO TV! NETI SANDU trasa de par pe strada! A ramas fara PERUCA! IMAGINI DE GROAZA (GALERIE FOTO)

B1 B1,
BOMBA la PRO TV! NETI SANDU trasa de par pe strada! A ramas fara PERUCA! IMAGINI DE GROAZA (GALERIE FOTO)

Are sau nu areNeti Sanduperuca? Multi s-au intrebat daca in realitate faimoasa prezentatoare a Horscopului de la PRO TV poarta peruca ori asa arata parul ei natural,. continuă pe B1

SOC la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! ASA ARATA in REALITATE! (GALERIE FOTO)

Neti Sandu este una dintre cele mai indragite vedete de la PRO TV! De cand prezinta rubrica Horoscop, nu si-a schimbat deloc look-ul! Neti Sandu se mentine in forma extrem de bine, desi anii au.

CUTREMUR la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela.

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Editia de luni, 7 octombrie

Serialul Vlad, sezonul 2, de pe Pro TV a debutat pe 9 septembrie, pe postului TV. Vlad se va difuza tot in fiecare zi de luni, ca pana acum fiind programat de la ora 20. Serialul Vlad este realizat dupa un format achizitionat din Turcia, este primului serial thriller romanesc care a inspirat si serialul .

Ce salarii iau juratii de la Vocea Romaniei. PRO TV ii plateste regeste pe Tudor Chirila, Brenciu, Irina Rimes si Smiley

Juratii de la Vocea Romaniei nu doar ca au parte de noi experiente si de cunoasterea a unor posibili viitori colegi de breasla, dar si de o suma frumusica din partea sefilor Pro TV. Cu cat sunt platiti cei patru fantastici ai muzicii romanesti pentru prestatia la cel mai mare concurs de voci? Ce salariu .

Cati bani primeste Smiley pentru un concert. Emisiunile de la PRO TV i-au ridicat mult pretul

Smiley, unul dintre cei mai longevivi cantareti de la noi, este destul de scump la vorba si la port. Acesta este pe lista scurta a artistilor cei mai bine platiti pentru un concert. Cat castiga juratul de la Vocea Romaniei pentru cateva piese? Cati bani primeste Smiley pentru un concet? Smiley are aparitiile la TV .

Vocea Romaniei Live Video Online pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 4 octombrie

Vocea Romaniei 2019, sezonul 9 a inceput vineri, 6 septembrie. Tudor Chirila, Smiley, Horia Brenciu si Irina Rimes fac parte din juriul acestui sezon. Astazi 4 octombrie va avea loc a cincea editie a acestui sezon. Update: Elena Ilie are 18 ani, este din Pascani si vrea sa aiba o cariera in muzica. Piesa Black .

Se cere demisia lui Tudor Chirila, dupa ce s-a dezbracat la Vocea Romaniei. Vedeta PRO TV, pusa la zid

Tudor Chirila este pus la zid dupa ce la ultima editie a emisiunii Vocea Romaniei s-a dezbracat la bustul gol si s-a urcat peste Horia Brenciu. Dupa ce gestul sau a fost criticat de fani pe retelele de socializare. Celebrul naist Nicolae Voiculet este de parere ca artistul ar trebui sa fie data afara si .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )