Libnet.ro
UNICEF

15:01

CUTREMUR in Televiziune! Din pacate este vorba despre TEO TRANDAFIR! Anunt socant despre MOARTE! Fanii sunt in stare de soc

B1 B1,
CUTREMUR in Televiziune! Din pacate este vorba despre TEO TRANDAFIR! Anunt socant despre MOARTE! Fanii sunt in stare de soc

Indragita prezentatoare TV Teo Trandafir si-a surprins fanii cu o noua vorba de duh postata pe pagina personala de Facebook. Vedeta a impartasit fanilor o povata despre moarte care, pe cat de trista,. continuă pe B1

CUTREMUR la PRO TV! Din pacate este vorba despre celebrul CABRAL! VESTEA care a socat Romania: Am murit (FOTO)

Celebrul prezentator Cabral Ibaka a reactionat dur dupa ce un fan a confundat-o pe sotia sa Andreea Ibaka, cu fiica sa. Dumnezeu sa va binecuvanteze relatia de tata, fiica in continuare,.

Ce tragedie... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de celebrul Giani din Las Fierbinti...

Actorul Constantin Dita, care il interpreteaza pe Giani in serialul Las Fierbinti, a marturisit ca a trecut prin clipe grele in 2017. Acesta a a vazut moartea cu ochii, din cauza unor accidente, apoi s-a.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua drama zguduie mult incercata familie: Din pacate este vorba de iubitul vedetei de muzica populara...

Interpreta de muzica populara Ionela Prodan, care s-a stins din viata in aprilie, a fost foarte discreta cu viata ei personala. Ea a fost casatorita cu politistul Traian Tanase, dar a ramas vaduva in.

SOC in sportul romanesc! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de marele fotbalist Gheorghe Hagi...

Gheorghe Hagi a declarat, recent, ca sustinerea sportului este la un nivel foarte jos. Suntem buni, dar suntem departe de ce am fost, de anii 80 si 90. Foarte, foarte, foarte departe. Atunci s-a format.

Anuntul TRIST a fost facut chiar de medici: Din pacate este vorba de indragita vedeta Andreea Marin...

Andreea Marin a ajuns luna trecuta la urgenta din cauza problemelor de sanatate, potrivit unui anunt al vedetei. Oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat prin multe fire, agatate permanent de.

Andreea Esca, pusa in fata adevarului crunt: Din pacate este vorba de detalii rusinoase din intimitate care au iesit acum la iveala...

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, are un vlog de succes, iar in cel mai nou episod a invitat-o pe mama sa la un test de sinceritate. Astfel, cele doua au facut Am /n-am challenge, acestea fiind singurele.

E ca si mort: Da, din pacate este vorba de fostul primar Viorel Lis... Oana Lis tocmai a confirmat informatia...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Conform celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Dupa moartea Stelei Popescu, showbiz-ul romanesc primeste o alta GREA LOVITURA: Din pacate este vorba de indragitul Alexandru Arsinel...

Actorul Alexandru Arsinel a fost devastat de moartea colegei sale, Stela Popescu, iar problemele de sanatate ale sotiei i-au agravat starea. in acest context, actorul a evitat cateva luni sa apara in.

DRAMA momentului in CINEMATOGRAFIE! S-a anuntat moartea unui urias actor! Este vorba despre

O stire falsa care a circulat pe retelele de socializare a socat fanii ciematografiei din intreaga lume. Cineastul franco-grec Costa Gavras, in varsta de 85 de ani, a fost nevoit sa infirme joi, pentru.

DOLIU in Romania! S-a stins in urma cu putin timp! Este vorba despre MARELE...

Doliu in invatamantul buzoian! A incetat din viata profesorul Gheorghe Vlad. Cadru didactic de limba engleza, Gheorghe Vlad a predat la Colegiul National B. Hasdeu vreme de aproape 21 de ani, p.

ştiri din Monden

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )