Libnet.ro
UNICEF

16:30

DELIR! Cea mai sexy prezentatoare METEO s-a pozat in dormitor. E cald deodata! (FOTO)

B1 B1,
DELIR! Cea mai sexy prezentatoare METEO s-a pozat in dormitor. E cald deodata! (FOTO)

Are 24 de ani, e considerata cea mai sexy prezentatoare meteo si are peste 3,5 milioane de urmaritori pe retelele de socializare. Sol Perez, prezentatoarea meteo de la televiziune nationala TyC Sports din. continuă pe B1

Cea mai inalta statuie din lume a fost inaugurata in India VIDEO

Autoritatile din India au inaugurat miercuri, pe fondul unor masuri sporite de securitate, cea mai inalta statuie din lume, un monument ce are insa conotatii politice si care a fost ridicat in statul Gujarat din vestul tarii, de unde este originar premierul nationalist hindus Narendra Modi, noteaza AFP.

A fost finalizata cea mai inalta cladire din Europa. Are aproape 100 de metri peste Empire State Bulding

Un zgarie-nori inalt de aproape jumatate de kilometru a fost finalizat in orasul St. Petersburg din Rusia, la sase ani de la inceperea constructiei. E cea mai inalta cladire nu doar din Rusia, ci din intreaga Europa.

Cea mai nalta statuie a lumii a fost inaugurata astazi n India

Cea mai inalta statuie din lume a fost inaugurata astazi in India. Statuia de aproape 600 de picioare 182 metri) il infatiseaza pe Sardar Vallabhbhai Patel, lider al erei independentei, care a devenit prim-ministru de interne al Indiei, informeaza AOL.

VIDEO Cea mai nalta statuie a lumii a fost inaugurata astazi n India

Cea mai inalta statuie din lume a fost inaugurata astazi in India. Statuia de aproape 600 de picioare 182 metri) il infatiseaza pe Sardar Vallabhbhai Patel, lider al erei independentei, care a devenit prim-ministru de interne al Indiei, informeaza AOL.

Aceasta este cea mai iNALTA cladire din Europa, incepand de luni! INCREDIBIL ce metropola o gazduieste (FOTO, VIDEO)

Are 467 de metri si a necesitat sase ani de constructie. Noua cea mai inalta cladire din Europa este un Lakhta Center, un zgarie-nor din Sankt Petersburg, inscris de luni in registrul imobiliar rusesc, anunta .

Cresc salariile pentru peste 13.000 de angajati ai Postei Romane. Cea mai mare majorare din ultimii 10 ani

Salariile a 13. 261 de angajati ai Postei Romane, dintre care 89% personal operational, vor primi in plus la salariu o suma medie de 337 de lei, incepand cu 1 noiembrie, ceea ce reprezinta o crestere cu 15%, cea mai mare corectie salariala din ultimii 10 ani. Ministerul Comunicatiilor sustine ca este o solutie la deficitul de personal si faptul ca la concursurile la care nu se prezinta nimeni.

Spectacol Gasca Zurli la Sala Polivalenta. Puterea cornetelor, cea mai noua productie pentru copii

Pe 29 octombrie 2018, Gasca Zurli aduce Zambetul Zurli la Calarasi. Spectacolul Puterea Cornetelor incepe la ora 19. 00, la Sala Polivalenta si este cea mai noua productie marca Zurli.

IBM, aproape de cea mai mare achizitie din istoria sa: Va prelua producatorul de soft open source Red Hat cu aproximativ 34 miliarde de dolari

IBM si Red Hat, lider mondial in furnizarea de software cloud open source, au anuntat duminica faptul ca au ajuns la un acord definitiv conform caruia IBM va achizitiona toate actiunile Red Hat pentru 190 dolari pe actiune in numerar, reprezentand aproximativ 34 miliarde de dolari. Aceasta este de departe cea mai mare achizitie a gigantului american IBM, scrie Reuters.

Clasamentul ATP: Marius Copil urca pe locul 60, cea mai buna clasare din cariera/ Rafael Nadal, lider n continuare

Marius Copil a reusit cea mai buna performanta din cariera, s-a confruntat cu Roger Federer in finala turneului de casa al elvetianului si, chiar daca a pierdut, a facut un salt impresionant de 33 de pozitii, urcand pana pe locul 60 cea mai buna clasare din cariera). Rafael Nadal se pozitioneaza in continuare pe prima treaptaa clasamentului ATP, insa Novak Djokovic ii sufla in ceafa, aflandu-se la doar 215 puncte in urma sa. Sarbul poate reveni pe primul loc in lume cu ocazia Masters-ului de la Paris.

Economia romaneasca - a doua cea mai subfinantata din UE, in privinta IMM-urilor

Laufer: Sunt, deja, peste 150 de planuri de afaceri inscrise in platforma, unele chiar aprobate si finantate Economia romaneasca este a doua cea mai subfinantata de la nivelul Uniunii Europene, in ceea ce priveste IMM-urile, considera Ilan Laufer, initiator si coordonator al Programului Smart Start USA si vicepresedinte al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei CNMR) pentru relatia cu SUA. Domnia sa a anuntat vineri, in cadrul conferintei de prezentare a concluziilor caravanei Smart Start USA, ca sunt, deja, mai bine de 150 de planuri de afaceri inscrise in platforma Smart Start USA, unele dintre ele chiar aprobate si finantate si peste 350 de planuri sunt in completare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )