Libnet.ro
UNICEF

09:15

FABULOS: Vedeta PRO TV care are salariul MAI MARE decat Andreea Esca!

B1 B1,
FABULOS: Vedeta PRO TV care are salariul MAI MARE decat Andreea Esca!

Cea mai tare stirista a tarii, al carei salariu a fost intotdeauna un mit, pare sa fie surclasata de nimeni alta decat Mihaela Radulescu, si eauna din cele mai iubite prezentatoare TV din Romania. continuă pe B1

Ford confirma un nou model pentru Craiova: noul Ford Puma, un SUV mai mare decat EcoSport

Ford a anuntat oficial ca al doilea model pe care il va produce in uzina auto din Craiova se numeste Ford Puma si este un SUV care va fi pozitionat intre Ford EcoSport si Ford Kuga. Modelul Ford Puma va intra in productie in a doua parte a acestui an si va fi disponibil in showroom-uri pana la final de 2019. Va avea inclusiv o versiune de motorizare hibrida. Momentul are o importanta uriasa pentru uzina auto din Craiova, anul 2019 fiind primul in care Ford va produce doua modele diferite - EcoSport si Puma - pe aceeasi linie de fabricatie.

Sotia lui Igor Dodon, salariu de doua ori mai mare decat al presedintelui tarii

Prima doamna din Republica Moldova, Galina Dodon, are salariu dublu fata de sotul sau, presedintele Igor Dodon, arata declaratia de avere depusa de seful statului la Autoritatea Nationala de Integritate ANI).

RALUCA TURCAN DESPRE ANIVERSAREA ADERARII LA NATO: Romania merita cu siguranta mai mult decat o guvernare PSD-ALDE

Romania merita cu siguranta mai mult decat o guvernare PSD-ALDE, la 15 ani de la aderarea la NATO, a afirmat marti liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan.

Un aparat important a fost donat celui mai mare spital de copii din Moldova. Oricand poate fi vorba de copilul nostru

Spitalul Clinic De Urgenta pentru Copii Sfanta Maria din Iasi, cel mai mare de acest tip din regiunea Moldovei, a primit joi, 4 aprilie, un turn laparoscopic de ultima generatie, care va usura interventiile chirurgicale.

Romania le-a platit rusilor de la Gazprom cea mai mare factura la gaze din ultimii cinci ani: Importurile au crescut cu 40% in primele doua saptamani din acest an

Romania le-a platit rusilor de la Gazprom cea mai mare factura la gaze din ultimii cinci ani, in conditiile in care, in primele doua saptamani din 2019, importurile au crescut cu 40%, potrivit.

Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra din acest an incepe astazi - 20 de nave militare, peste 2.000 de militari si avioane de vanatoare MiG 21 si F16

Cel mai mare exercitiu multinational naval - SEA SHIELD 19 - care va avea loc in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre incepe vineri si se va incheia in 13 aprilie. La exercitiul din acest an participa 14 nave militare romanesti si sase nave militare din Bulgaria, Canada, Grecia, Olanda si Turcia, cu un total de aproximativ 2. 200 de militari, dar si avioane de vanatoare Mig 21 si F-16.

Sea Shield 19, cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra. Romania este gazda pentru 20 nave de razboi

Fortele Navale Romane organizeaza in perioada 5-13 aprilie cel mai mare exercitiu multinational naval SEA SHIELD 19, in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre.

VIDEO Cea mai mare asociatie a IT-istelor din Polonia cauta colaboratori in Romania

Cea mai mare asociatie a femeilor din domeniul IT din Polonia vrea sa colaboreze cu ONG-uri romanesti. Geek Girls Carrots organizeaza evenimente precum meetup-uri, workshop-uri sau cursuri dedicate celor din industria de tehnologie in orase din toata lumea.

Vremea in weekend. Vesti noi de la meteo! Se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. in vest si nord-vest vor fi temporar innorari si pe arii restranse ploi slabe, in timp ce in restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin.

Romania si Bulgaria au ramas tarile din UE cu cel mai mare numar de decese rutiere

Romania si Bulgaria au fost si anul trecut tarile cu cel mai mare numar de decese rutiere la un milion de locuitori 96 si, respectiv, 88), aproape dublu fata de media de 49 de decese inregistrata la nivelul UE, arata statisticile preliminare privind securitatea rutiera publicate joi de Comisia Europeana.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )