Libnet.ro
UNICEF

17:45

Fanii sunt socati! Gabriela Cristea, PROBLEME inainte sa intre in direct: Am cerut apa

B1 B1,
Fanii sunt socati! Gabriela Cristea, PROBLEME inainte sa intre in direct: Am cerut apa

Cunoscuta prezentatoare Gabriela Cristea a intampinat probleme inainte de a intra in direct. Ea a povestit ca i-a fost sete, iar in momentul in care a baut apa, a varsat putin pe ea. Am cerut si eu, ca. continuă pe B1

Anunt BOMBA facut de Lavinia Parva, sotia lui Stefan Banica jr! Uluitor: Fanii sunt socati, vedeta e de nerecunoscut...(FOTO)

Schimbare uriasa de look pentru Lavinia Parva, sotia lui Stefan Banica Jr. Cantareata si-a surprins toti fanii cu fotografii in care e de nerecunoscut. Lavinia Parva a aparut cu parul roscat.

A MURIT: Gabriela Cristea in doliu! Din pacate nimeni nu si-a mai putut stapani LACRIMILE...

Doliu in emisiunea moderata de Gabriela Cristea! Unul dintre concurentii emisiunii Te iubesc de nu te vezia murit. Gabriela Cristea a fost vizibil marcata de moartea domnului Nicu, vedeta fiind.

Ce DRAMA... Fanii sunt in lacrimi! Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de celebrul Giani din Las Fierbinti...

Constantin Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, in serialul Las Fierbinti, s-a confruntat recent cu probleme de sanatate. Cu toate acestea, celebrul actor a declarat ca aceste probleme nu vor.

DRAMA momentului pentru FUEGO: Ramas bun! Fanii sunt in stare de soc! Din pacate...

Indragitul cantaret Paul Surugiu Fuego) si-a luat prin surprindere fanii cu un mesaj melancolic despre despartirea de persoanele dragi. De multe ori ne luam bun ramas fara sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )