Libnet.ro
UNICEF

17:30

HALUCINANT! O celebra cantareata si prezentatoare TV a fost data afara de la piscina pentru ca avea un costum de baie mult prea SEXY... (FOTO)

B1 B1,
HALUCINANT! O celebra cantareata si prezentatoare TV a fost data afara de la piscina pentru ca avea un costum de baie mult prea SEXY... (FOTO)

Intamplare halucinanta in Noua Zeelanda. O vedeta sustine ca a fost umilita si data afara de la o piscina publica din cauza modului in care era imbracata. Yvette Harvie-Salter 26 de ani) este. continuă pe B1

TRAGEDIE IMENSA in lumea MONDENA din Romania! CELEBRA CANTAREATA a fost implicata intr-un GRAV ACCIDENT! Imagini greu de privit

Tragedie in showbiz! Celebra cantareata Alessia a povestit prin ce momente de cosmar a trait in urma cu ceva timp cand a fost implicata intr-un accident rutier. Artista a povestit ca s-a simtit rau din .

O angajata incomoda de la o companie de stat, data afara abuziv. Cum a demonstrat femeia ca a fost concediata ilegal

O angajata a Minprest Serv SA, companie de stat din subordinea Complexului Energetic Oltenia, a reusit sa demonstreze in instanta ca a fost concediata abuziv, din cauza activitatii sale sindicale. Judecatorii au dispus anularea deciziei prin care femeia a fost concediata si a dispus reangajarea ei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )