Libnet.ro
UNICEF

09:30

iNMORMANTAREA celei mai indragite prezentatoare TV din ROMANIA! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII)

B1 B1,
iNMORMANTAREA celei mai indragite prezentatoare TV din ROMANIA! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII)

Regretata realizatoare de emisiuni folclorice de la TVR, Marioara Murarescu, ar fi implinit astazi varsta de 72 de ani. Aceasta a murit de cancer, in urma cu 5 ani. continuă pe B1

iNMORMANTAREA celei mai indragite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania. Tristetea ce s-a abatut asupra tarii

Da, o putem numi cea mai iubita cantareasa de muzica populara din Romania. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil! intreaga Romanie si-a dorit sa vada imaginile,.

Anamaria Prodan, printre cei mai bogati oameni din Romania. Ce avere are, de fapt, sotia lui Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan isi poate face griji pentru orice, dar nu pentru lipsa banilor din conturi. Sotia lui Laurentiu Reghecampf si-a adunat o avere frumusica. Dupa ce a revenit in centrul atentiei dupa pumnul pe care i l-a dat lui Dan Alexa, fanii au fost curiosi si de alte detalii din viata sa. Ce avere colosala .

RECORD IMOBILIAR: Cum arata cel mai SCUMP apartament din Bucuresti, vandut cu 8 MILIOANE EURO! (GALERIE FOTO)

Un nou record de pret a fost atins pe piata imobiliara din Capitala. Cel mai scump apartament din Bucuresti se afla in noul complex rezidential din cartierul Floreasca, alcatuit din trei turnuri cu apartamente.

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului (FOTO)

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului, miercuri, 2 octombrie, de la ora 19:30. in acompaniamentul orchestrei live condusa.

Ce masina conduce sotia lui Mirel Radoi. El e regele nationalei de tineret, ea, regina soselelor din Romania

Mirel Radoi scrie istorie cu nationala de tineret, iar sotia face senzatie prin oras cu un bolid de lux. Antrenorul are 38 de ani si se poate mandri intai de toate cu o familie superba, mai apoi cu o cariera de invidiat. Cum isi rasfata Radoi sotia si ce masina a ales pentru ea? Sotia .

Caminele de batrani din Romania, la limita legalitatii: cat de grave sunt abuzurile

In Romania, au aparut in ultimii ani un numar mare de camine de batrani. Din pacate, conditiile din multe dintre ele sunt deplorabile, costurile sunt mari si functioneaza fara autorizatie. Conform rezultatelor unei investigatii initiate de Stirile ProTV, in Romania, aproximativ jumatate dintre caminele pentru batrani functioneaza ilegal. Din pacate, desi informatia este confirmata de .

Cine castiga alegerile prezindentiale din Romania, conform unui sondaj IMAS

Cu cateva saptamani ramase pana la alegerile prezidentiale din Romania, au aparut online rezultatele unui sondaj IMAS pe marginea subiectului, realizat la comanda Europa FM. in cazul in care votul tau este influentat de vointa majoritatii, daca alegerile prezidentiale ar avea loc duminica, ar trebui sa votezi cu Klaus Iohannis. Conform studiului sintetizat in grafiul .

SUPLIMENTUL PRETUL SANATATII Sistemul medical din Romania, la acelasi stadiu de acum 10 ani

Reporter: Cum arata astazi sistemul medical din tara noastra? Luca Militello: Sistemul medical din Romania este de ceva vreme intr-o continua miscare si efervescenta, insa din pacate a ramas la acelasi stadiu de acum 10 ani, cand am pornit activitatea in Romania. Aici ma refer la relatia de colaborare dintre institutiile statului implicate in sistemul de sanatate roma-nesc si sistemul de sanatate dezvoltat de operatorii de servicii medicale private.

Zi speciala pentru credinciosii din Romania. Arsenie Boca ar fi implinit astazi 109 ani!

In ziua de 29 septembrie 1910 se nastea Arsenie Boca, un copil care avea sa faca istorie in Romania, printre credinciosii din toata tara, si care acum este la un pas sa devina sfant! Mii de romani se roaga efectiv la parintele Arsenie Boca, trecut in nefiinta de doar 30 de ani! 109 ani ar .

Noua Dacia? Masina camuflata, surprinsa intr-o parcare din Romania. Ce model ar putea fi

Un model misterios a fost surprins, intr-o parcare din Romania. Multi pasionati de autoturisme s-au intrebat daca ar putea fi vorba despre noua Dacia. Masina este complet camuflata si din acest motiv curiozitatea starnita a fost una ce a atins cote maxime. Asta sa fie noua Dacia? in imaginile publicate in urma cu cateva zile .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )