Libnet.ro
UNICEF

11:01

iNMORMANTAREA celei mai indragite prezentatoare TV din ROMANIA! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII)

B1 B1,
iNMORMANTAREA celei mai indragite prezentatoare TV din ROMANIA! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII)

Regretata realizatoare de emisiuni folclorice de la TVR, Marioara Murarescu, ar fi implinit astazi varsta de 72 de ani. Aceasta a murit de cancer, in urma cu 5 ani. continuă pe B1

iNMORMANTAREA celui mai IUBIT ARTIST din ROMANIA! Milioane de ROMANI, in lacrimi (IMAGINILE DURERII)

Regretatul interpret de muzica usoara, Dan Spataru, ar fi implinit pe 2 octombrie varsta de 80 de ani! Din pacate, regretatul artist s-a stins din viata, in urma cu 15 ani, pe 8 septembrie .

Razvan Cuc, despre lucrarile la Autostrada Moldovei: Este cel mai bun santier din Romania!

S-au turnat primii kilometri de asfalt pe Autostrada Moldovei, anunta ministrul Transporturilor, care a vizitat santierul centurii din Bacau. La sase luni de la inceperea lucrarilor, Razvan Cuc se declara.

Iohannis, in vizita la unitatea cu cea mai mica mortalitate din Romania pe infarctul miocardic acut

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vizitat, sambata seara, Unitatea de Supraveghere si Tratame.

FOTO Legenda celei mai cunoscute musculite din istorie: un milion de dolari pentru inmormantarea insectei

Din cele mai vechi timpuri, oamenii avut alaturi de ei diverse animele de companie pentru placere si tovarasi. Unele au ramas in istorie.

VIDEO A nins pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania. Cand se va inchide circulatia

A nins pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, care ajunge la o altitudine de 2. 145 de metri in pasul Urdele.

Ninsoare in Romania. Peisaje de iarna in mai multe zone din tara. Utilajele de deszapezire intervin deja pe drumuri. Imagini spectaculoase!

Ninge de cateva ore in mai multe zone din Romania, iar utilajele de deszapezire au aparut deja in trafic si intervin pe drumuri. in unele zone inalte de munte zapada s-a asezat in strat de cativa.

Se mai SCHIMBA ORA?! DECIZIA pe care toti ROMANII TREBUIE SA O AFLE! Anuntul a fost facut..

Gata! S-a decis! Se schimba din nou ora, desi multa lume e afectata din aceasta cauza! iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in lacrimi IMAGINILE.

Se mai SCHIMBA ORA?! DECIZIA pe care toti ROMANII TREBUIE SA O AFLE! Informatia a fost CONFIRMATA

Gata! S-a decis! Se schimba din nou ora, desi multa lume e afectata din aceasta cauza! iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in lacrimi IMAGINILE.

Dertour cumpara cel mai mare lant de agentii de turism din Romania

Grupul DER Touristik, una dintre cele mai marii companii de turism din lume, cu sediul in Germania, se extinde in Romania si anunta finalizarea achizitiei celei mai mari retele de agentii de turism din tara.

Academia Copiilor, cel mai mare proiect educational din Romania. Cursurile gratuite se desfasoara pe parcursul unui intreg an scolar

Cel mai mare proiect educational din Romania, Academia Copiilor Sector 2, si-a reinceput activitatea. Succesul impresionant al elevilor ajutati anul trecut de sute de profesori a dus la dublarea numarului de copii.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )