Libnet.ro
UNICEF

06:00

Magda Vasiliu, dupa rezultatul alegerilor: E naucitor si frustrant. Nu ma pot bucura deloc

Adevărul Adevărul,
Magda Vasiliu, dupa rezultatul alegerilor: E naucitor si frustrant. Nu ma pot bucura deloc

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu a marturisit ca nu se poate bucura deloc de rezultatele alegerilor din 26 mai, fiind de parere ca PSD a obtinut un scor bun cu un minim de efort, ceea ce este naucitor si frustrant. continuă pe Adevărul

Partidul din Romania care cere, pe Facebook, interzicerea Facebook dupa rezultatul dezastruos de la alegeri

Un partid din Romania cere interzicerea Facebook in Romania, dupa rezultatul dezastruos inregistrat la alegerile europarlamentare. Reprezentantii formatiunii cred ca ar trebui sa se organizeze o comisie parlamentara si insusi Mark Zuckerberg ar trebui sa vina in Romania si sa dea explicatii. PNTCD este partidul care a decis sa nu desemneze candidati pentru alegerile europarlamentare, [] .

Scandal la conferinta PSD, dupa rezultatele alegerilor. Liviu Dragnea si-a iesit din minti

Conferinta PSD, dupa aflarea primelor rezultate ale alegerilor europarlamentare, s-a lasat cu intrebari jenante si cu situatii nervoase, la sediul Partidului Social Democrat. Liderul social-democrat a anuntat cp nu va participa la alegerile prezidentiale drept candidat din partea PSD sau a aliantei PSD-ALDE. Scandal la sediul PSD. Dragnea s-a enervat pe reporteri Devina pentru aceasta [] .

SONDAJ Ce crezi ca se va intampla, dupa dezastrul alegerilor din diaspora?

Multi romani din diaspora nu au putut sa isi exprime optiunea politica, dupa ce au stat ore in sir la cozile nesfarsite de la sectiile de votare din multe orase europene, in alegerile europarlamentare. Sondaj HotNews. ro: Ce credeti ca se va intampla, dupa dezastrul alegerilor din diaspora?.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Lia Olguta Vasilescu: Rezultatul alegerilor e neasteptat. Dar era de asteptat ca Iohannis sa ceara demisia Guvernului

Vicepresedintele PSD, Lia Olguta Vasilescu, a marturisit ca rezultatul exit-poll al alegerilor europarlamentare a luat-o prin surprindere, dar nu si solicitarea lui Klaus Iohannis ca G.

Comisia Europeana, prima reactie dupa rezultatul votului de duminica: Romanii vor un sistem juridic independent

Comisia Europeana a salutat, luni, rezultatul votului la referednumul din Romania, apreciind faptul ca majoritatea romanilor a spus DA pentru un sistem juridic independent, in care coruptia nu e tolerata. Mesajul este clar, a tinut sa.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )