Libnet.ro
UNICEF

12:00

Michael Bolton, mesaj pentru Adelina Pestritu si Virgil Steblea, in ziua nuntii lor: noi imagini si detalii de la eveniment

Adevărul Adevărul,
Michael Bolton, mesaj pentru Adelina Pestritu si Virgil Steblea, in ziua nuntii lor: noi imagini si detalii de la eveniment

Fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestritu 32 de ani) si afaceristul Virgil Steblea au primit, cu ocazia casatoriei lor, un mesaj video de la cantaretul american Michael Bolton 66 de ani). continuă pe Adevărul

SOC TOTAL imediat dupa NUNTA! Adelina Pestritu si Virgil Steblea au spus ADIO! Nimeni NU se astepta la asa ceva...

Desi au avut o nunta de poveste, care a tinut atentia presei sambata, Adelina Pestritu si Virgil Steblea nu vor pleca imediat in luna de miere.

DEZMAT TOTAL! Cu cine SI-A FACUT DE CAP Adelina Pestritu in NOAPTEA DINAINTEA NUNTII! A fost prinsa iN PAT, la HOTEL, cu... (FOTO INCENDIARE)

Zi mare pentru Adelina Pestritu! Vedeta face nunta, sambata, 20 iulie, cu Virgil Steblea.

Cati bani a dat Adelina Pestritu pe rochiile de mireasa si ce se intampla acum cu ele. A creat isterie pe net

Adelina Pestritu s-a casatorit cu Virgil Steblea, iar petrecerea a fost de zile mari. Invitatii au fost incantati de atmosfera, s-au bucurat pentru proaspatul cuplu ca a trecut la un alt nivel si au fost cu ochii cat cepele pe mireasa. Vedeta a schimbat doua rochii impresionante. Pentru curiosi, iata cat a dat Pestritu pe .

NUNTA ANULUI in showbiz! Adelina Pestritu, APARITIE DE INFARCT, chiar in Biserica! Vedeta a captat toate privirile (FOTO)

Sambata este ziua in care Adelina Pestritu va spune Da! ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PARASIT PENTRU UN PARTENER MAI TANAR! NEBUNIE LA iNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE Mireasa a sosit sambata la biserica.

Michael Bolton concerteaza la Sala Palatului din Capitala

Michael Bolton concerteaza luni, la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul unui show de promovare a.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )