Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mirela Vaida, in doliu dupa moartea celebrului actor roman: Un mare regret si o mare pierdere

B1 B1,
Mirela Vaida, in doliu dupa moartea celebrului actor roman: Un mare regret si o mare pierdere

Moartea celebrului actor roman Paul Talasman a socat lumea showbizului romanesc. Printre vedetele care au reactionat cu mesaje emotionante se numara si celebra prezentatoare si cantareata Mirela. continuă pe B1

Cum justifica Mirela Vaida cazul Vulpita de la Acces Direct: Fara ipocrizie, acesta e scopul oricarei emisiuni. Cat timp un produs are cautare, nu se va opri

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, a comentat scandalul generat de telenovela Vulpita, dupa ce cazul celor doi soti din Vaslui a ajuns pe masa CNA si a fost aspru criticat de membrii forului.

Mirela Vaida surprinde cu anuntul pentru cel de-al patrulea copil. Sotul ei isi doreste o fetita

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, a devenit mama pentru prima data la 32 de ani. Vedeta surprinde cu anuntul pentru cel de-al patrulea copil. Alexandru, sotul ei, isi doreste o fetita. Mirela Vaida surprinde cu anuntul pentru cel de-al patrulea copil Vedeta de televiziune Mirela Vaida are un mariaj fericit alaturi de Alexandru. Cei .

Ce raspunde Mirela Vaida despre intentia CNA de a o scoate pe Vulpita de la Antena 1. Cum justifica povestea

Daca audientele arata ca romanii ateapta cu nerabdare continuarea povestii Vulpitei si a lui Viorel, CNA e de alta parere. Consiliul are intentia de a-i scoate pe cei doi tineri de pe post. Cum a reactionat Mirela Vaida la cele auzite? CNA intentioneaza sa o scoata pe Vulpita de la Antena 1 Povestea Vulpitei si .

Mirela Vaida, dezvaluiri in premiera despre al patrulea copil. Asta da surpriza in showbiz

Mirela Vaida a facut in premiera o serie de dezvaluiri despre perspectiva de a aduce pe nume pe al patrulea copil. indragita prezentatoare a oferit recent in presa mondena un interviu in care vorbeste despre vi.

Adio, maestre! Ne-a mai PARASIT un mare actor roman!

S-a mai stins o stea a teatrului romanesc! Din pacate, indragitul actor Paul Talasman s-a stins din viata! Actorul avea 68 de ani. Anuntul morsii a fost facut pe pagina oficiala de Facebook a teatrului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )