Libnet.ro
UNICEF

16:16

Motivul pentru care celebra prezentatoare TV s-a sinucis. Stia ca va trebui sa dea socoteala in fata presei

B1 B1,
Motivul pentru care celebra prezentatoare TV s-a sinucis. Stia ca va trebui sa dea socoteala in fata presei

O cunoscuta prezentatoare TV s-a sinucis la varsta de doar 40 de ani. Caroline Flack ar fi recurs la gestul extrem dupa ce a aflat ca va fi cercetata penal pentru ca si-ar fi agresat iubitul cu o lampa. Vedeta ar. continuă pe B1

Vesti proaste! Motivul pentru care Florin Piersic nu a mai urcat pe scena teatrului de 6 luni

Unul dintre cei mai indragiti actori de la noi, Florin Piersic, a luat o pauza e la teatru. El nu a mai urcat pe scena de aproximativ jumatate de an, iar vestile nu sunt bune pentru fanii artistului roman.

Ludovic Orban, anuntul momentului. Care este motivul pentru care pensiile nu cresc cu 40%

Ludovic Orban a facut, joi, ultimele declaratii privind cresterea pensiilor. Premierul a declarat ca totul este bine calculat pe baza mai multor analize. Aflat in Valea Jiului, Ludovic Orban a fost interpelat de un cetatean care i-a cerut sa mareasca pensiile cu 40%, asa cum prevede legea. Premierul insa i-a raspuns acestuia ca nu e nici vina Guvernului asta, nici a celui trecut, ca e pandemie. Pensiile sa creasca cu 40 la suta. E vina celor care 30 de ani au tocat banii.

Rasturnare de situatie. Care este motivul pentru care Calin Popescu Tariceanu va candida la Primaria Capitalei

Dupa ce membrii Biroului Politic al formatiunii ALDE au decis, prin unanimitate de voturi, ca liderul partidului sa candideze la Primaria Generala a Capitalei, Calin Popescu Tariceanu a facut si primele declaratii cu privire la motivele care au dus la aceasta decizie.

Motivul pentru care Jojo si Paul Ipate nu s-au casatorit. Eu nu il iubesc pentru numele lui

Dragostea pluteste in aer pentru Jojo si Paul Ipate. Cei doi sunt impreuna de sase ani de zile. Cei doi au trecut prin multe impreuna si chiar au participat la Asia Express, formand o echipa puternica.

EXCLUSIV Parcul Vacaresti, bijuteria verde din Bucuresti: Poate deveni atractia numarul 1. Motivul pentru care proiectul este blocat de ani de zile. Ministerul Mediului, reactie oficiala (GALERIE FOTO)

Parcul Natural Vacaresti, cunoscutsi sub denumirea de Delta Vacaresti sau cel mai salbatic loc din Bucuresti, estesituat la o aruncatura de bat de centrul orasului. Este rezultatul.

Motivul pentru care Elon Musk a fost invitat sa viziteze Egiptul

Egiptul l-a invitat pe Elon Musk sa viziteze monumentele sale antice, dupa ce fondatorul companiilor.

Adevaratul motiv pentru care Simona Halep s-a inscris la US Open. Ce se intampla cu turneul american

Simona Halep a surprins pe toata lumea luni, cand a decis sa se inscrie pentru US Open 2020. Desi anuntase in mai multe randuri ca va evita o calatorie in SUA, din cauza pandemiei de coronavirus. A fost un anunt care le-a dat sperante fanilor ca o vor vedea la Flushing Meadows. Dar lucrurile sunt .

O prezentatoare celebra s-a sinucis de teama asaltului mediatic pe care ar fi trebuit sa il indure daca ar fi fost pusa sub urmarire penala

Caroline Flack, o prezentatoare britanica in varsta de 40 de ani, s-a sinucis dupa ce a auzit ca va fi pusa sub urmarire penala pentru ca si-a agresat iubitul. Prezentatoarea se temea de un posibil asalt mediatic.

ştiri din Monden

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )