Libnet.ro
UNICEF

20:45

Nimeni nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu A IESIT LA IVEALA...

B1 B1,
Nimeni nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu A IESIT LA IVEALA...

Andreea Esca si Andreea Berecleanu sunt concurente pe micul ecran, insa in spatele camerelor de filmat pe cele doua prezentatoare le leaga o prietenie veche. continuă pe B1

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Mircea Badea a reactionat acid dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani. Care sunt.

CUTREMUR la PRO TV! Andreea Esca a facut anuntul iN LACRIMI! Scene ireale la GINECOLOG! Toata lumea a amutit cand A VAZUT ASTA (GALERIE FOTO)

Andreea Esca a povestit recent, intr-un articol emotionant publicat pe A List Magazine, cum a fost pentru ea experienta nasterii fiicei sale, Alexia.

Ginecologul MA IMPLORASE... Andreea Esca rupe tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Esca a povestit recent, intr-un articol emotionant publicat pe A List Magazine, cum a fost pentru ea experienta nasterii fiicei sale, Alexia. M-am dus la spital dimineata, convinsa ca, din.

Adevarul despre actorul care l-a interpretat pe Nelu Curca in La Bloc. Nu m-am calugarit! Ce se intampla acum cu Mihai Coada

Mihai Coada, celebru pentru rolul Nelu Curca din serialul TV La Bloc, s-a retras, in urma cu cativa ani, la o manastire de langa Ploiesti. Care este adevarul din spatele alegerii sale? Adevarul despre actorul care l-a interpretat pe Nelu Curca in La Bloc Actorul Mihai Coada, celebru pentru rolul Nelu Curca din serialul televizat .

Din pacate vestile aflate nu sunt absolut deloc bune: Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala...

Andreea Marin este una dintre cele mai indragite vedete din Romania. Cu toate acestea, putini sunt cei care stiu ca vedeta nu si-a dorit dintotdeauna sa lucreze in televiziune, ci s-a pregatit in domeniul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )