Libnet.ro
UNICEF

13:15

Olivia Steer il lauda pe Viorel Catarama: Mi-a castigat respectul. Vreau sa vad cum va lupta eroulcu toti balaurii coruptiei si minciunii

Adevărul Adevărul,
Olivia Steer il lauda pe Viorel Catarama: Mi-a castigat respectul. Vreau sa vad cum va lupta eroulcu toti balaurii coruptiei si minciunii

Fosta prezentatoare TVOlivia Steer, cunoscuta pentru pozitia sa antivaccinare, il lauda pe Viorel Catarama pentru initiativa sa de a se infecta voluntar cu coronavirus, si-l catalogheaza pe omul de afaceri drept erou. continuă pe Adevărul

Olivia Steer, despre gestul lui Viorel Catarama: Mi-a castigat respectul. Tot ce imi doresc e sa urmaresc cum va lupta eroul cu toti balaurii coruptiei si minciunii si cum ii va invinge

Fosta prezentatoare TV Olivia Steer, cunoscuta pentru lupta sa antivaccinare, il lauda pe Viorel Catarama pentru initiativa sa de a se infecta voluntar cu coronavirus, si-l catalogheaza pe omul de afaceri drept erou.

Viorel Catarama: Nu stiam ca autoizolarea are si asa aspecte placute

Viorel Catarama a postat marti pe pagina sa de Facebook un mesaj in care anunta ca este vizitat de politie de doua ori pe zi, atasand si o fotografie.

Cum au fost afectate afacerile lui Viorel Catarama de criza coronavirusului

Omul de afaceri Viorel Catarama a intrat in atentia publica in ultima vreme dupa ce a anuntat ca vrea sa se infecteze cu noul coronavirus pentru a demonstra ca nu va pati nimic. De altfel, saptamana.

Viorel Catarama: Si Regina Maria a imbratisat bolnavii de tifos

Viorel Catarama a explicat din nou, luni, la Sinteza zilei, care au fost motivele pentru care a decis sa se infecteze de buna voie cu noul coronavirus.

Viorel Catarama, dupa ce a incercat sa se infecteze cu coronavirus: Voi demonstra ca aceasta isterie nu justifica falimentarea tarii. Toate partidele sunt structuri mafiote (VIDEO)

Omul de afaceri Viorel Catarama a declarat, pentru B1 TV, ca a vrut si spera sa se fi infectat cu coronavirus pentru a demonstra intregii tari ca tot ce se intampla in ultima vreme din cauza epidemiei de.

Viorel Catarama: Sunt in parametri normali. O sa demonstrez ca stam degeaba in casa

Politia a descins la Viorel Catarama acasa unde se afla in izolare.

Viorel Catarama sustine ca are simptome de Covid-19! Mi-a crescut temperatura, am o anumita apasare in piept

Viorel Catarama pare sa se fi infectat cu noul coronavirus. Milionarul a mers deliberat la Barbulesti, intr-o comunitate infectata vrand sa demonstreze ca nu pateste nimic.

Viorel Catarama sustine ca are simptome de COVID-19: Umatoarele zile sunt critice

Viorel Catarama ar avea anumite simptome specifice COVID-19, dupa ce s-a imbratisat ca sa ia intentionat boala de la un localnic din Barbulesti. Presedintele Partidului Dreapta Liberala a declarat ca de.

Viorel Catarama are simptome de coronavirus: Urmatoarele trei, patru zile sunt decisive

Viorel Catarama a declarat la Antena 3 ca starea sa s-a inrautatit dupa ce a imbratisat un bolnav cu coronavirus din Barbulesti. Am anumite simptome, sper sa nu patesc nimic. Urmatoarele trei-patru zile sunt decisive, a declarat acesta.

Viorel Catarama, care a anuntat ca vrea sa se infecteze cu COVID-19, este vicepresedinte al Crucii Rosii Romane

Viorel Catarama, care a anuntat public ca vrea sa se infecteze voluntar cu coronavirus, este vicepresedintele filialei din Romania a Crucii Rosii, ONG-ul care, potrivit informatiilor care au circulat in aceasta perioada in spatiul public, a adunat cele mai multe fonduri din donatii si sponsorizari, de la debutul crizei coronavirusului.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )