Libnet.ro
UNICEF

21:15

Simona Gherghe revine pe micile ecrane. Vedeta va prezenta un reality-show matrimonial

B1 B1,
Simona Gherghe revine pe micile ecrane. Vedeta va prezenta un reality-show matrimonial

Simona Gherghe a anuntat ca e gata sa isi reia activitatea profesionala, dupa binemeritata pauza pe care a facut-o dupa cele doua nasteri. indragita prezentatoare a acceptat provocarea a de modera un. continuă pe B1

Simona Gherghe revine la Antena 1. Ce emisiune va prezenta, dupa pauza de la Acces Direct

Simona Gherghe revine in forta la Antena 1 si va prezenta show-ul matrimonial Mireasa. Simona Gherghe s-a retras de la emisiunea Acces Direct, in urma cu un an si jumatate. A devenit din nou mama si a vrut sa-i acorde toata atentia noului mebru al familiei. Simona Gherghe revine in forta la Antena 1. Ce .

Simona Gherghe revine la Antena 1, dar nu la Acces Direct!

Simona Gherghe revine la Antena 1 din luna septembrie, dupa o perioada de pauza in care s-a concentrat exclusiv pe viata de familie. Nu o vom vedea insa la carma emisiunii Acces Direct, ci a altui show tv. Iata despre ce este vorba.

Simona Gherghe revine pe TV: ce emisiune va prezenta

Fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct revine tot la Antena 1, in cadrul unei emisiuni care va incepe pe 5 septembrie.

Simona Gherghe va prezenta reality show-ul matrimonial Mireasa, la Antena 1

Dupa o binemeritata pauza, in care si-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine in forta pe micile ecrane, intr-un proiect cu totul nou pentru ea. Telespectatorii o vor putea urmari la carma celui mai iubit reality show matrimonial, Mireasa, de la Antena 1, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 14:00 si sambata de la 13:30.

Dana Grecu revine pe micile ecrane cu propria ei emisiune. Care este televiziunea la care va aparea

Dana Grecu Chera, fosta jurnalista de la Antena 3, va aparea din nou pe micile ecrane cu propria emisiune de seara. Aceasta se intoarce in televiziune dupa aproape trei ani de absenta. Emisiunea moderata de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )