Libnet.ro
UNICEF

14:15

SIMONA GHERGHE, in stare GRAVA! Detalii NESTIUTE despre BOALA

B1 B1,
SIMONA GHERGHE, in stare GRAVA! Detalii NESTIUTE despre BOALA

Simona Gherghe a trecut prin clipe de cosmar pe tot parcursul sarcinii, dar mai ales chiar inainte cu o luna de a naste. in acea perioada medicii au crezut ca indragita prezentatoare TV ar suferi de. continuă pe B1

SIMONA GHERGHE, in stare GRAVA! Detalii NESTIUTE despre BOALA sa

Simona Gherghe a trecut prin clipe de cosmar pe tot parcursul sarcinii, dar mai ales chiar inainte cu o luna de a naste. in acea perioada medicii au crezut ca indragita prezentatoare TV ar suferi de.

CUTREMUR la ANTENA! SIMONA GHERGHE, in stare GRAVA! Detalii SOCANTE despre boala

Simona Gherghe a avut mari probleme de sanatate. in timpul sarcinii medicii au crezut ca vedetasufera de pancreatita. Este vorba despre aceeasi boalacare in trecut i-a adus mari probleme.

Detalii nestiute despre viata privata a lui John F. Kennedy. De ce avea cada plina cu jucarii de cauciuc

Fascinatia pentru viata familiei Kennedy n-a palit nicio clipa, iar lecturarea volumului Viata mea cu John F. Kennedy realizata pe baza interviurilor istoricului si sociologului Arthur Schlessinger cu fosta Prima Doamna, Jacqueline Kennedy, ne dezvaluie cum era, de fapt, fostul lider de la Casa Alba.

Detalii incredibile despre cumplita crima, urmata de sinucidere de la Pitesti

Apar detalii incredibile despre cumplita crima, urmata de sinucicere de la Pitesti. Reamintim ca un politist si-a impuscat fiul de trei ani, dupa care s-a sinucis. Cei doi au fost gasiti morti,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )