Libnet.ro
UNICEF

15:45

SOCANT! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

B1 B1,
SOCANT! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca a devenit celebra din postura de prezentatoare a Stirilor Pro TV. Vedeta este insa implicata in mai multe proiecte legate de radio si print, astfel incat la un moment dat a aparut si intrebarea. continuă pe B1

NIMENI nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre ANDREEA ESCA si ANDREEA BERECLEANU a iesit pana la urma la iveala! (FOTO)

Andreea Esca si Andreea Berecleanu au multe lucruri in comun si sunt prietene in afara platourilor de stiri. Recent, cele doua au luat o decizie la indigo: aceea de a pleca in.

E DIVORTUL ANULUI! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa ADULTER...

Andreea Esca a discutat cu Esther Perel despre motivele pentru care cuplurile casatorite ajung sa divorteze. Esther Perel este specialista in probleme conjugale si a ajutat mai multe cupluri sa.

Ce se intampla cu Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimei oribile de la Caracal: DIICOT a facut anuntul

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal despre care se crede ca este un criminal in serie, a ajuns pe mainile politistilor. El a fost scos cu duba Politiei din casa in care se presupune ca le-a ucis cu brutalitate pe cele doua adolescente. ACTUALIZARE: Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis, .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )