Libnet.ro
UNICEF

12:00

Socant! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

B1 B1,
Socant! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai faimoase prezentatoare de stiri de la noi, dar aceasta are multe alte acctivitati in domeniul jurnalistic. Vedeta are o emisiune la radio si se ocupa de revista A List. continuă pe B1

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin momente dificile in ultima perioada, din cauza gravelor probleme de sanatate, dar loviturile incasate de fostul edil al Capitalei par sa nu se opreasca aici.

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin momente dificile in ultima perioada, din cauza gravelor probleme de sanatate, dar loviturile incasate de fostul edil al Capitalei par sa nu se opreasca aici.

Nimeni nu credea ca e posibil: Adevarul despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit la iveala...

Andreea Esca si Andreea Berecleanu sunt concurente pe micul ecran, insa putini stiu ca cele doua prezentatoare au foarte multe lucruri in comun.

E DIVORTUL ANULUI! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa adulter...

Andreea Esca a intervievat-o recent pe Esther Perel, specialista in probleme conjugale. Unul dintre subiectele abordate de cele doua a fost legat de motivele care duc, in general, la divort. inainte.

Andreea Esca, selfie cu Papa Francisc in avion. Fotografia a strans mii de like-uri

Prezentatoarea Stirilor Pro TV, Andreea Esca 46 de ani), s-a aflat cu Papa Francisc in avion, in drum spre Romania, iar cei doi s-au fotografiat. Imaginea a fost postata in mediul online si a strans mii de like-uri.

Stirile ProTV: Andreea Esca, primele impresii dupa calatoria alaturi de Papa. Ce l-a rugat in avion

Andreea Esca a dezvaluit cum a fost zborul alaturi de Papa Francisc, de la Roma la Otopeni, dezvaluind ca a fost impresionata de calmul si rabdarea Suveranului Pontif.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Medicii au facut anuntul

Medicii de la Spitalul Elias din Capitala au oferit noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei a fost internat, vineri seara, dupa ce s-a prezentat cu febra la unitatea spitaliceasca. Ion Iliescu se simte mai bine, dar ramane internat in spital Fostul sef de stat s-a prezentat, vineri [] .

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a trecut prin momente de groaza din cauza problemelor de sanatate. Vedeta a vorbit pentru primaa data despre acestea, dar a tinut sa isi linisteasca fanii.

E NUNTA ANULUI: Alexia Eram a spus DA! Andreea Esca a avut SOCUL VIETII cand a aflat ce vrea sa-i faca fiicei sale Mario Fresh

Bat clopote de nunta in familia Andreei Esca! Mario Fresh se pregateste sa o ceara de nevasta pe Alexia Eram, fiica celebrei stiriste.

SOC LA EXATLON! Fanii au ramas MASCA! Diana Belbita a facut ANUNTUL. Cu cine are aceasta o RELATIE

Dupa ce multi fani si-au pus intrebarea daca nu cumva Diana Belbita si castigatorul emisiunii Ferma, Marius Craciun, luptatoare MMA a decis sa puna capat zvonurilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )