Libnet.ro
UNICEF

10:45

TRAGEDIE in televiziune! DOLIU pentru cea mai cunoscuta prezentatoare: Nu te voi uita niciodata

B1 B1,
TRAGEDIE in televiziune! DOLIU pentru cea mai cunoscuta prezentatoare: Nu te voi uita niciodata

Corina Danila a trecut cu greu peste moartea tatalui ei si a recunoscut recent ca si acum, dupa 17 ani de la disparitia tragica are sufletul indoliat. Celebra prezentatoare a publicat un. continuă pe B1

Acest 250 GTO a devenit cea mai scumpa masina din lume

Recordul pentru cea mai scumpa masina din lume pare ca se schimba din ce in ce mai des, iar de data asta coroana merge la un 250 GTO din 1962. Odata cu vanzarea la licitatie a acestui 250 GTO din 1962, avem parte si de un nou record mondial pentru cea mai scumpa [].

Pesta porcina da mari batai de cap Anemariei Prodan si lui Laurentiu Reghecampf: Cei doi au o ferma unde cresc cea mai scumpa rasa de porci

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan ar putea pierde bani importanti din cauza virusului peste porcine. Cei doi au o ferma unde cresc o rasa exclusivista de porci, cunoscuta si ca cea mai scumpa din lume,.

Pesta porcina da mari batai de cap Anamariei Prodan si lui Laurentiu Reghecampf: Cei doi au o ferma unde cresc cea mai scumpa rasa de porci

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan ar putea pierde bani importanti din cauza virusului peste porcine. Cei doi au o ferma unde cresc o rasa exclusivista de porci, cunoscuta si ca cea mai scumpa din lume,.

Seful ANSVSA: Romnia si Europa se confrunta cu cea mai grava boala a animalelor de dupa al Doilea Razboi Mondial

Romania si Europa se confrunta in acest moment cu cea mai grava boala a animalelor de dupa al Doilea Razboi Mondial pana in prezent, cu pesta porcina africana, sustine presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), Geronimo Branescu, citat de Agerpres.

Presedinte ANSVSA: 781 de focare de pesta porcina, in zece judete; este cea mai grava boala a animalelor de dupa al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), Geronimo Raducu Branescu, a anuntat, miercuri, ca s-au inregistrat 781 de focare de pesta porcina, in zece judete, peste 120. 000 de porci fiind deja sacrificati. Este cea mai grava boala a animalelor de dupa al Doilea Razboi Mondial, a spus Geronimo Raducu Branescu.

Igor Dodon: Pentru mine, Ziua Independentei este cea mai importanta sarbatoare nationala

Presedintele Igor Dodon sustine ca, pentru el, Ziua Independentei este cea mai importanta sarbatoare nationala. in aceasta zi, obisnuiesc sa fac un bilant al celor realizate de mine in calitate de sef al statului, de politician, pentru fortificarea statalitatii, pentru consolidarea societatii, pentru dezvoltarea tarii noastre, mentioneaza seful statului intr-un mesaj postat pe Facebook, transmite IPN.

Cum ar putea fi afectata Romania de o criza in care ar putea intra Turcia, a 13-a cea mai mare economie din lume

Turcia este a 13-a cea mai mare economie din lume, iar problemele cu care se confrunta ar putea avea repercusiuni si asupra Romaniei.

Comisie solicitata la cea mai mare ferma de porci din Romania, unde a fost confirmata pesta porcina africana

Patronul SC TEBU Consult Braila, cea mai mare ferma de porci din Romania, a doua ca marime din Europa, unde sambata a fost confirmata existenta virusului de pesta porcina africana, a cerut intrunirea unei co.

VIDEO Cum a ajuns un dansator roman sa faca senzatie in cluburile din China. Cea mai mare agentie de talente din Los Angeles a batut palma cu el

La 26 de ani, Paul Moldovan a ajuns unul dintre cei mai solicitati dansatori din tara. Mai mult, a facut senzatie in cluburile din China, iar de curand a batut palma cu cea mai mare agentie de talente din Los Angeles, dupa ce a fost selectionat din peste 600 de dansatori din America si nu numai.

SOC in televiziune! RUGACIUNI pentru TEO TRANDAFIR! Se spera intr-o minune! Anunt cutremurator (FOTO)

Teo Trandafir a postat pe pagina persoanala de Facebook un nou text care a devenit viral printre internauti si care surprinde experienta de viata a indragitei prezentatoare Tv. Cand rugaciunea devine.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2689 seconds )