Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste BOMBA la Kanal D! Andreea Mantea a facut anuntul! Ce se intampla de acum cu celebra prezentatoare!

B1 B1,
Veste BOMBA la Kanal D! Andreea Mantea a facut anuntul! Ce se intampla de acum cu celebra prezentatoare!

Prezentatoarea TV Andreea Mantea a facut public un mesaj emotionnat, care i-a lasat pe fani cu gura cascata! Prezentatoarea s-a declarat coplesita de numarul oamenilor care au fost alaturi de ea si de mi. continuă pe B1

Socant! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai faimoase prezentatoare de stiri de la noi, dar aceasta are multe alte acctivitati in domeniul jurnalistic. Vedeta are o emisiune la radio si se ocupa de revista A List.

Salariatii care ar putea beneficia de scutire de impozit, pe langa IT-isti. Teodorovici a facut anuntul

Liderul PNL, Ludovic Orban, ar vrea ca IT-istii sa nu mai fie scutiti de plata impozitului pe venit. Acest anunt a iscat dezbateri aprinse in mediul public, iar o reactie de la Guvern a venit chiar de la ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Scutirea de la plata impozitului pe venit pentru salariatii din domeniul IT este [] .

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Medicii au facut anuntul

Medicii de la Spitalul Elias din Capitala au oferit noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei a fost internat, vineri seara, dupa ce s-a prezentat cu febra la unitatea spitaliceasca. Ion Iliescu se simte mai bine, dar ramane internat in spital Fostul sef de stat s-a prezentat, vineri [] .

Vestea despre ION ILIESCU tocmai a fost CONFIRMATA! Medicii au facut ANUNTUL OFICIAL ...

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu s-a confruntat din nou cu pribleme teribile de sanatate care au necesitat spitalizarea sa. Ion Iliescu a ajuns la spital vineri seara. Astazi, a fost facut.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )