Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Marin, surprinsa iN PAT. Vedeta a lasat HAINELE DEOPARTE. Fotografia care a LUAT MINTILE barbatilor (FOTO)

B1 B1,
Andreea Marin, surprinsa iN PAT. Vedeta a lasat HAINELE DEOPARTE. Fotografia care a LUAT MINTILE barbatilor (FOTO)

Andreea Marin nu isi arata deloc varsta, vedeta fiind extrem de sexy si pozand in ipostaze provocatoare! Prezentatoarea TV are 44 de ani, dar nu se ferette sa isi arate formele perfecte de cate ori are. continuă pe B1

Mihaela Radulescu, interceptata de DNA cand o jigneste pe Andreea Marin: Unicul motiv pentru care imi sare tandara e inegalitatea dintre mine si vita aia

Mihaela Radulescu 49 de ani) a fost interceptata de DNA in dosarul fostului ei sot si surprinsa astfel in timp ce o jignea pe Andreea Marin 44 de ani).

Bomba: Ce s-a intamplat cu INELUL purtat pe deget de Zana Surprizelor, Andreea Marin...

Andreea Marin este o femeie foarte puternica, aceasta poate face fata oricarei provocari. Acum vedeta a ales chiar sa poarte o tinuta care sa o protejeze impotriva eventualilor atacatori, datorita accesorii.

BOMBA! Da, acum e vorba de Andreea Marin si iubitului tinerel: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

Andreea Marin a facut recent o vizita in Paris, pentru a particcipa la un eveniment la care a fost invitata, si anume lansarea unui parfum. Vedeta a declarat ca Parisul are un farmec aparte, care o incanta.

Andreea Marin intoarce SECUREA RAZBOIULUI: Reactia Zanei la VITA Mihaelei Radulescu! Se lasa cu BLESTEME...

Romanii stau cu ochii pe cele doua dive cardinale ale neamului: Andreea Marin si Mihaela Radulescu, care fac din nou un show de zile mari. Dupa ce Romania TV a dat publicitatii o discutie dintre Mihaela.

Mihaela Radulescu, interceptata de DNA in timp ce o jignea pe Andreea Marin: imi sare tandara pentru inegalitatea dintre mine si vita aia! Eu ma... pe fata asta!

Fosta sotia e lui Elan Schwartzenberg a fost a fost interceptata de DNA in dosarul omului de afaceri in timp ce o jignea pe Andreea Marin Raduleasca a fost interceptata pe data de 21 mai 2012, ziua in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )