Libnet.ro
UNICEF

21:15

Care este relatia reala dintre Andreea Balan si Tiberiu Argint. Amandurora le convine aceasta situatie

B1 B1,
Care este relatia reala dintre Andreea Balan si Tiberiu Argint. Amandurora le convine aceasta situatie

Andreea Balan a fost surprinsa, acum trei saptamani, pe litoral alaturi de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, prezentatoarea de la TVR. Niciunul dintre ei nu a confirmat sau informat zvonurile potrivit carora. continuă pe B1

EXCLUSIV. Ce relatie au, de fapt, Andreea Balan si Tiberiu Argint. Adevarul a iesit la iveala

Desi au fost fotografiati sarutandu-se pe litoralul romanesc, iar mai apoi fiecare a preferat sa lase de inteles ca ar forma un cuplu, in realitate, Andreea Balan si Tiberiu Argint sunt numai prieteni, sustin cei din anturajul acestora. Adevarul despre relatia Andreea Balan Tiberiu Argint Au trecut sase luni de cand numele Andreei Balan .

Cum a fost surprinsa Andreea Balan la cumparaturi. A atras toate privirile! Foto

Andreea Balan tine cu dintii de imaginea pe care si-a creat-o deja de ani buni. Cum a fost aceasta surprinsa la cumparaturi? Artista era acompaniata de fiica sa cea mare. Cum a fost Andreea Balan surprinsa la cumparaturi? Andreea Balan face ce face si nu scapa de ochii vigilenti. Aceasta este implicata de luni bune .

De ce se casatorisera, de fapt, Andreea Balan si George Burcea. Andreea a avut un adevarat soc

De povestea lor de dragoste la inceput superba au stiut multi, dar abia acum s-a aflat inceputul casniciei celor doi. De ce s-au casatorit Andreea Balan si George Burcea? De ce s-au casatorit Andreea Balan si George Burce? Fanii cuplului au sperat la o impacare fulgeratoare, dar nu se va mai intampla. Andreea este indragostita .

Achitare pentru Darius Valcov intr-un dosar in care este judecat pentru instigare la dare si luare de mita

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost achitat vineri intr-un dosar in care este judecat pentru instigare la dare si luare de mita. Decizia a fost luata de Tribunalul Gorj si nu este definitiva. Valcov este condamnat la inchisoare in alte doua dosare de coruptie, una dintre sentinte fiind pronuntata chiar in acesta saptamana.

Decizie fara precedent luata la Iasi. Masca devine obligatorie si in aer liber. Care este motivul

In acest moment, in mai multe judete din tara, datorita numarului mare de persoane infectate cu noul coronavirus, s-a decis obligativitatea purtari mastii de protectie si in spatiul public, pe strada. Populatia Iasiului cu mastile pe fata obligatoriu pe strada Dupa anuntarea noului numar de infectari cu COVID-19, la nivelu judetului Iasi, conform Antena 3 .

Ungurii vor sa schimbe perceptia oamenilor impamantenita de mii de ani. Care este cel mai bun prieten al omului, porcul sau cainele?

Porcii zburatori sunt in continuare chestii de fantezie. Dar porci vorbitori, ca E. Wilbur, iubitor de noroi al lui White, ar putea sa nu fie atat de indepartat. Avand mult timp la dispozitie, multi cercetatori s-au gand sa cerceteze si sa dezbata daca porcul poate sa fie un mai bun prieten omului decat cainele. Ungurii .

Care este numele adevarat al Cristinei Ich. Unde a devenit cunoscuta pentru prima oara

Cristina Ich a aparut in showbiz-ul nostru ca din senin. Moldoveanca de peste Prut, supranumita Angelina Jolie de Romania, si-a netezit drumul spre celebritate nu numai prin frumusetea sa ravasitoare, ci si prin atitudinea sa, placuta de multi, chiar si de italieni. Detalii despre Cristina Ich. Cum a ajuns celebra si cu cine s-a mai .

Studiu.Narcisistii si psihopatii, mai predispusi la a nu purta masca de protectie: care este explicatia

Doua studii recente au analizat relatia dintre trasaturile de personalitate si reactiile la restrictiile instituite pentru a incetini raspandirea coronavirusului COVID-19.

Care este televiziunea la care Gina Pistol a aparut pentru prima data. Totul s-a intamplat dupa ce s-a mutat in Bucuresti

Gina Pistol se bucura de o cariera de succes in televiziune si a devenit una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din tara. insa, lucrurile nu au stat asa intotdeauna pentru ea. Ceea ce a.

Care este cantitatea de apa pe care trebuie sa o consumam zilnic. Specialistii explica in detaliu ce probleme putem avea daca nu respectam aceste indicatii

O persoana are nevoie sa bea aproximativ doi litri de apa pe zi pentru ca organismul sa ii functioneze normal, mai ales in perioada verii. Corpul nostru este format 70% din apa, iar apa ne ajuta sa ne mentinem sanatosi si sa pastram o greutate si o temperatura cat mai aproape de normal.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )