Libnet.ro
UNICEF

14:30

Iulia Albu, gaina de la Fashion Week Milano! Vedeta i-a socat pe italieni cu tinuta si machiajul ei (FOTO)

B1 B1,
Iulia Albu, gaina de la Fashion Week Milano! Vedeta i-a socat pe italieni cu tinuta si machiajul ei (FOTO)

Ne-am obisnuit cu look-urile excentrice ale Iuliei Albu, dar vedeta a facut senzatie la Milano. Prezentatoarea KanalD i-a socat pe italieni cu tinuta si machiajul ei. Iulia Albu si Roberto Cappelli la. continuă pe B1

Caru cu vedete:Iulia Albu, la Milan Fashion Week. Participantii au fost uimiti de machiajul strident si vestimentatia inedita;E oficial! Ed Sheeran va concerta pentru prima oara in Romania;Alain Delon a suferit o operatie grea n secret

Angelina Jolie si Brad Pitt au o intalnire secreta dupa doi ani de la despartire. Angelina Jolie si Brad Pitt se pare ca incearca sa indrepte relatia pe care o au, de dragul copiilor. Dupa ce s-au certat o buna perioada de timp asupra custodiei celor sase pe care ii au impreuna, iata ca la doi ani de cand Jolie a cerut divortul, a hotarat sa reia legatura cu fostul sot. Avril Lavigne a lansat o noua melodie dupa cinci ani. Cum arata cantareata dupa ce s-a luptat cu boala Lyme. Avril Lavigne a lansat o melodie noua, Head Above Water, primul ei single dupa o pauza de cinci ani, timp in care a luptat cu boala Lyme. De altfel, versurile acestei melodii povestesc tocmai prin ce a trecut ea in aceasta perioada, scrie PA.

Street Style la London Fashion Week 2018

Saptamana modei de la New York ne-a binecuvantat cu destule idei pentru tinutele noastre pentru urmatoarele luni. Acum a venit momentul sa vedem ce au imbracat fashionistele la London Fashion Week. Sunteti gata? Iata cele mai cool 20 de tinute pe care trebuie sa le incercati toamna aceasta! .

Creatoare de moda din Baia Mare, prezenta la Paris Fashion Week

Baimareanca Madalina Zlamparet va fi prezenta in orasul luminilor la unul dintre cele mai importante evenimente din lumea modei, Paris Fashion Week.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )